El este tatăl copilului Claudiei Pavel, pe care la început a încercat să-l „ascundă”! Cream îşi creşte băieţelul singură pentru că…

Publicat: 13/02/2018 | 13:05

Singurul motiv pentru care Claudia Pavel s-a bucurat că a fost eliminată de la Exatlon este că a putut să-şi revadă copilul, după mai bine de o lună petrecută în Republica Dominicană. Noah este rodul relaţiei dintre Cream şi un baschetbalist american. Numele acestuia este Jeremy Lewis şi s-a iubit cu artista mai mulţi ani. 

Jeremy Lewis şi Claudia Pavel au fost logodiţi, dar nu au ajuns niciodată la altar. Deşi cântăreaţa a încercat să păstreze secretă relaţia lor, lumea a aflat de ei atunci când au început să se războiască prin tribunale. Înainte să se certe cu el, Cream se mutase deja în casa „socrilor” ei din Las Vegas şi trăia într-un lux orbitor. Părinţii lui Jeremy, Harold şi Tina Lewis, sunt nişte oameni de afaceri foarte înstăriţi, care deţin un lanţ de 20 de restaurante McDonald’s. 

Cu toate acestea, n-a fost să fie şi relaţia lor s-a destrămat. Cream a stat în America timp de 2 ani, în perioada 2011-2013. La întoarcerea în ţară, cântăreaţa a dezvăluit că a devenit mămică, dar nu a vrut să spună presei din România cine este tatăl copiluluil. Claudia s-a războit cu Jeremy Lewis pentru custodia fiului lor

Faptul că au existat neînţelegeri între ei a devenit evident după ce Claudia l-a dat în judecată pentru custodia fiului lor, Noah, pe care a şi câştigat-o în cele din urmă.

Citește și...