Elena Gheorghe, afectată de perioada de izolare. “Trei luni de zile nu…” Ce a pățit artista

Publicat: 05/07/2020 | 15:19

Elena Gheorghe nu a făcut deloc mișcare cât timp s-a aflat la izolare, iar acum are mult de lucru pentru a reveni la silueta pe care o avea înainte să înceapă pandemia. Artista deja a început o serie de antrenamente și și-a schimbat și alimentația.

VEZI AICI: ELENA GHEORGHE S-A ȚINUT DE CUVÂNT: ”V-A PLĂCUT?” CE A PROMIS VEDETA DUPĂ EUROVISION GALERIE FOTO

În fiecare zi un pic de mişcare… de exemplu aseară am fost la alergat, astăzi vreau să fac braţe. Un pic cu un pic fac mult pentru fiecare dintre noi.

Eu am fost o leneşă, trei luni de zile n-am făcut niciun fel de mişcare şi acum mi-am dat seama că n-a fost bine deloc. Am început de trei săptămâni mişcarea şi deja se văd îmbunătăţiri. Desigur că am umblat un pic şi la alimentaţie, dar asta nu înseamnă că nu-mi mai fac şi poftele.

Şi mă mai joc un pic şi cu mentalul meu… dacă reuşesc să alerg 12 kilometri mă premiez de fiecare dată cu ceva dulce, o gogoaşă cu ciocolată sau îngheţată, sau o felie de tort cu ciocolată şi alune sau orice altă idee genială îmi vine”, a spus Elena Gheorghe, potrivit okmagazine.ro.

CITEȘTE ȘI: FOTOGRAFIA DE LA PARIS I-A BĂGAT LA BĂNUIELI: ELENA GHEORGHE, ÎNSĂRCINATĂ? ”SOSEȘTE BEBE 3!”

Elena Gheorghe are doi copii

În vârstă de 33 de ani, Elena Gheorghe are o carieră de succes şi o familie frumoasă. Ea a devenit mamă de fetiţă anul trecut. Bebelinda ei poartă numele Nicole. Ea mai are un băiat cu soţul său, pe Nicholas. Elena Gheorghe a devenit mamă pentru prima dată în 2013. Artista s-a căsătorit pe data de 1 august 2011 cu trombonistul Cornel Ene, fost membru al formaţiei Mandinga.