Elena Udrea, petrecere de ziua ei pe o plajă fierbinte! Mesajul transmis de fosta „blondă de la Cotroceni”: „Un număr frumos…”

Publicat: 26/12/2017 | 15:19

În a doua zi de Crăciun, Elena Udrea îşi aniversează ziua de naştere. Controversata blondă din lumea politicii româneşti împlineşte 44 de ani, iar ea se află departe de ţară. De pe meleagurile însorite pe care se distrează, vedeta a făcut publică o poză, care a fost însoţită de un mesaj.

Sărbătorita Elena Udrea a primit multe urări publice, dar şi în privat şi, deşi ziua ei nu s-a încheiat a dorit să le facă tuturor o surpriză. Ea a urcat pe o reţea de socializare o fotografie, pe care a făcut-o pe o plajă scăldată de razele soarelui şi o valuri superbe. Înainte însă să facă publică imaginea, vedeta a lucrat-o în photoshop şi a pus un zâmbet cu roşu şi a scris vârsta pe care o împlineşte.

44… un număr frumos…
Mulţumesc pentru urări!
e mesajul transmis de Elena Udrea de peste mări şi ţări.

Citeşte şi: La 4 luni de la logodnă, Elena Udrea ne pune pe gânduri… Iubi i-a dat inelul, dar ea…

„La mulţi ani, Elena! Să rămâi aşa cum te ştim şi te iubim  o frumoasă şi o isteaţă, sănătoasă şi voioasă! La Mulţi Ani!„, „La multi ani, Elena! Vârsta e doar un număr. Rămâi minunată şi continuă să inspiri femei prin faptul că se păstrează naturale şi puternice. Te admir!„, „M-am uitat printre comentarii… Am stat şi m-am gândit să-ţi scriu o simplă urare, dar nu pot. Îmi vine să strig când îi văd cât sunt de imbecili, de spălaţi pe creier. Dragă doamna Elena Udrea, vă doresc să reuşiţi! Să îi învingeţi! Vă iubim! (noi, cei ce te iubesc, mama, eu)sunt câteva dintre mesajele lăsate la postarea vedete de prietenii virtuali.