Emoții și lacrimi la „Ferma Vedetelor”! Diana Dumitrescu a cedat: „Să nu uitați…”. Cine a fost numit fermierul săptămânii

Publicat: 21/02/2018 | 12:49

Ediția de seara trecută de la „Ferma Vedetelor” a fost una extrem de emoționată. Unii dintre concurenți au plâns în timp ce făceau confesiuni, învinși de dorul de casă, dar mai ales de cel pentru cei dragi, pe care i-au lăsat în România. La un moment dat, Diana Dumitrescu le-a citit colegilor săi scrisoarea pe care o pregătise pentru momentul în care credea că ar fi părăsit competiția.

Pe Diana Dumitrescu au învins-o emoțiile și la un moment dat nu și-a putut stăpâni lacrimile.

„Mi-e dor de iubitul meu”, a spus frumoasa actriță în cadrul emisiunii „Ferma Vedetelor”.

Noul fermier al săptămânii este Majda Aboulumosha.

„Astăzi, poziția Patriziei va fi luată de altcineva, vom avea un nou fermier șef.  El a fost desemnat de Diana în scrisoarea de adio pe care v-a scris-o aseară și pe care știți că nu v-am citit-o, pentru că v-am spus că v-o aduc astăzi”, a afirmat Monica Bărlădeanu, prezentatoarea emisiunii „Ferma Vedetelor”.

În momentul în care Diana Dumitrescu și-a citit scrisoarea emoționantă pe care o scrisese pentru momentul în care credea că ar fi părăsit „Ferma Vedetelor”, cei mai mulți dintre concurenți au avut lacrimi în ochi.

„Dragii mei, vă scriu aceste rânduri cu lacrimi în ochi. Am câștigat mulți prieteni și o să îmi lipsiți, să aveți grijă unii de alții, să vă respectați, să munciți cot la cot și să contruiți cea mai frumoasă și profitabilă fermă. Majda, fă-ți palatul despre care mi-ai tot spus. Aveți grijă de animale! Să nu uitați seara să vă strângeți în jurul focului sau la masa din bucătărie să cântați. Rona, ți-ai câștigat șansa să înveți de la oamenii ăștia ce înseamnă bunătatea, corectitudinea, omenia, hărnicia, dar, mai ales, umilința. Profită! Vă aștept să ieșiți rând pe rând, să ne revedem, să glumim și să bem în cinstea «Fermei Vedetelor», pentru că ne-a adus împreună. Nea Rață, fii blând cu ei. Ferminerul acestei săptămâni va fi Majda. Va pup, Diana”, a spus frumoasa actriță citind rândurile pe care le-a așternut pe o foaie.

Artista Narcisa Suciu a rememorat în fața concurenților de la „Ferma Vedetelor” momentul în care s-a căsătorit. Cununia a fost una intimă, iar printre participanți s-au numărat fiica, soțul și părinții bărbatului. Tot în episodul 4, Narcisa Suciu a fost destul de revoltata în momentul în care ceilalți participanți i-au criticat nivelul de implicare în sarcinile de la fermă și au comparat-o cu Rona.

Totodată, Nea Rată le-a dat o nouă sarcină concurentiilor, iar lipsă mâncării a devenit o mare problemă pentru aceștia. Andrei Duban a cedat din cauza presiunii și a foamei, astfel că a intrat într-un conflict cu Nea Rată. Concurenții nu au fost de acord cu reacția lui Duban, dintre aceștia făcând parte și soția lui, Grațiela.

„Ferma Vedetelor” continuă cu un nou episod incediar din sezonul trei în această seară, de la ora 20:30 pe PRO TV.  În competiție sunt șase perechi de vedete care se luptă pentru marele premiu de 50.000 de euro: Andrei Duban și Grațiela Duban, Cosmin Natanticu și Cătălin Neamtu, Patrizia Paglieri și fiul sau Francesco, Narcisă Suciu și Dragoș Mostenescu, Diana Dumitrescu și Majda Aboulumosha și Rona Hartner și Daniel Iordachioaie.

Citește și...