Epidemia de coronavirus, speculată de hoți! Se deghizează în cadre medicale sau angajaţi ai firmelor de dezinfecţie și pătrund în casele oamenilor

Autor: A. D.
Publicat: 26/03/2020 | 23:08
Epidemia de coronavirus, speculată de hoți! Se deghizează în cadre medicale sau angajaţi ai firmelor de dezinfecţie și pătrund în casele oamenilor

Se pare că infracțiunea nu are limite! În contextul tragic al epidemie de coronavirus, au apărut unele persoane care intră în locuinţele cetățenilor dându-se drept medici, care vin să recolteze probe pentru testarea infectării cu noul virus, sau spun că sunt angajaţi ai firmelor de dezinfectare, cu scopul de a jefui casele oamenilor.

Deși situația din România este alarmantă, iar toți oamenii ar trebui să stea în casă și să iasă doar în cazuri urgente, unii cetățeni nu se gândesc la pericol, ci chiar mai multe au pus la cale planuri elaborate de a jefui oamenii. (CITEȘTE ȘI: AU ÎNCERCAT SĂ JEFUIASCĂ UN BĂTRÂN! DOUĂ FEMEI AU VRUT SĂ TÂLHĂREASCĂ UN BĂTRÂN DE 86 ANI, SUB PRETEXTUL CĂ AU VENIT SĂ-I DEZINFECTEZE APARTAMENTUL)

Prefectura din Caraș-Severin atrage atenția asupra unor tentative de tâlhărie, sub pretextul recoltării de probe pentru COVID-19. În judeţ au fost raportate mai multe cazuri de oameni păcăliți de falșii medici. (VEZI ȘI: MESAJUL ALARMANT AL UNUI MEDIC UPU, DIN ARAD! „AM ZIS CĂ TAC DAR NU MAI AM ÎNCOTRO. DE CÂTEVA ZILE AȘTEPT…”)

„Stimaţi cetăţeni, aducem în atenţia dumneavoastră faptul că în aceste momente tulburi, elemente criminale, care dau dovadă de o lipsă totală de umanitate, încearcă să profite de temerea cetăţenilor şi de naivitatea lor pentru a săvârşi infracţiuni.”

Această procedură a fost semnalată și în Capitală și în mai multe județe din România. Oamenii trebuie să fie foarte precauți.

Citește și...