Eşti asortat? Uite cum să nu arăţi ca un ou încondeiat! Adina Buzatu îţi dă cele mai importante sfaturi stilistice

Publicat: 09/04/2017 | 23:45

Gata cu hainele groase, trecem la ţinutele de primavară: colorate şi cu imprimeuri inspirate din natură. Celebrul stilist, Adina Buzatu, ne arată cum se poate transforma o ţinută casual într-una elegantă adăugând o singură piesă. Totodată, aflăm şi cum arată ţinuta ideală pentru slujba de Înviere dar şi pentru masa de Paşte.
 

„Acum vorbim de culoare, de veselie, sezonul acesta se poartă din nou imprimeul floral dus la extrem de-a dreptul, în culori vii, dar şi păsări, animale, fluturi, în general imprimeuri inspirate din natură. Ce e foarte important, nu exageraţi! Uite, pun o cămaşă cu imprimeu interesant, păsări, o pereche de chinos din bumbac bleumarin, o pereche de pantofi maro, fără şosete.”, spune stilistul Adina Buzatu

Nu purtaţi niciodată cămăşi cu mânecă scurtă pe sub costum. Iar cele casual trebuie să aibă neapărat mănecile slim, nu largi: „şi uşor rulată, astfel încât să fie destul de scurtă, imediat după umăr să urmeze şi finalul mânecii.”, mai spune Adina.  

Cele două ţinute casual, pot fi transformate foarte uşor într-unele pe care le puteţi purta în zilele de sărbătoare. Un sacou schimbă totul: „Punem un sacou la două rânduri de nasturi, un astfel de sacou ascunde şi burta. Am ales galbenul că e o culoare foarte modernă. Şi o batistă din mătase naturală aşezată într-un mod cât mai relaxat. Pantalonii rămân aceiaşi, pantalonii la fel, foarte simplu ai transformat o ţinută din una casual într-una uşor mai elegantă.”, a mai declarat stilistul Adina Buzatu.

La cămaşa cu mânecă scurtă, întoarceţi puţin şi mânecile sacoului. Şi mare atenţie, pentru varianta clasică, e musai ca manşeta cămăşii să iasă pe sub mâneca sacoului preţ de două degete. Nu vă chinuiţi, însă, să scoateţi în evidenţă accesoriile: „nu trebuie să se vadă butonul. Mi-a zis cineva, cred că e cam lung sacoul pentru că nu se văd butonii. Nu trebuie să-i arătăm aşa ostentativ. În cazul altora ceasurile de aur… atenţie cu ceasul iar, ceasurile acelea masive nu se poartă la costum. Alegeţi ceasurile cu curele elegante, subţiri, din piele. Iar pentru ţinutele casual, puteţi opta pentru ceasurile care au curele din silicon”, recomandă Adina Buzatu.

Pentru slujba de înviere, stilistul vedetelor masculine recomandă să evitaţi banalii jeanşi în favoarea stilului elegant.

 

Citește și...