Esti mereu nemultumita de lungimea parului tau? Cu siguranta ai apela la extensii! Iata, insa, ce trebuie sa stii inainte

Publicat: 15/11/2014 | 15:18
Esti mereu nemultumita de lungimea parului tau? Cu siguranta ai apela la extensii! Iata, insa, ce trebuie sa stii inainte

Femeile sunt recunoscute pentru rapiditatea cu care se razgandesc atunci cand vine vorba despre infatisarea lor. Parul este poate cel mai expus la schimbari, iar la acest capitol trebuie sa gasim solutii pentru a fi mereu in pas cu moda.

Nu de putine ori, dupa ce ai luat decizia sa te tunzi, ai constatat chiar de pe scaunul salonului ca poate nu este cea mai buna hotarare. Sau, in cele mai multe cazuri, esti multumita de lungimea parului tau cateva zile, atat cat tine vraja noului look, apoi brusc te plictisesti si ti se pare ca femeile cu parul mai lung au mai multe oportunitati de a se aranja.

Extensii

Exact pentru asta s-au inventat extensiile de par! Pentru cele care sunt in general nehotarate si isi doresc ca podoaba lor capilara sa surprinda intotdeauna.

Ce sunt extensiile de par?

Extensiile de par sunt acele suvite, din par natural sau artificial, care se prind in podoaba capilara pentru a oferi volum, stralucire si, mai ales, lungime. Metoda prin care sunt aplicate acestea poate varia de la un stilist la altul.

Extensii

Este recomandat ca extensiile sa fie intotdeauna aplicate de un specialist. Acesta va sti cu siguranta ce tip de extensii va sunt potrivite, dar si ce metoda este cea mai buna pentru a le aplica pe tipul dumneavoastra de par. Extensiile se pot prinde cu anumite agrafe speciale sau se pot lipi cu anumite substante profesionale.

Avantaje

In primul rand, nu mai esti nevoita sa astepti pana iti creste parul! Poti sa ii oferi oricand lungimea, volumul si stralucirea de care acesta are nevoie!

Extensii

Poti avea oricand un nou look, sunt usor de purtat si le poti intretine usor. Nu in ultimul rand, poti sa adaugi oricate extensii iti doresti, de orice culoare, fara sa iti strici parul facandu-ti tu suvite.

Dezavantaje

Adezivul folosit pentru aplicarea extensiilor poate dauna scalpului sau chiar parului, mai ales pe suvitele pe care a fost aplicat.

Extensii

Daca exagerezi cu extensii prea lungi si prea grele, poti exercita o presiune suplimentara foarte mare asupra scalpului si ai putea ajunge la subtierea firelor naturale. Se poate intampla chiar sa ai dureri de cap din aceasta cauza.

R.O.

Citește și...