Eva Kent, fosta asistentă TV a lui Dan Capatos, şi-a refăcut bustul după extirparea silicoanelor! Cum arată acum blonda

Publicat: 25/01/2017 | 16:29

Oana Oprea, cunoscută publicului larg drept Eva Kent, şi-a refăcut bustul după operaţia de scoatere a silicoanelor, făcută în urmă cu câteva luni. Blonda a redevenit o bombă sexy şi este fericită că are din nou un bust de invidiat.
 

Oana Oprea, alias Eva Kent, a reuşit să scape de nenorocirea care s-a abătut asupra ei din cauza silicoanelor. Fosta asistentă a lui Dan Capatos a ajuns din nou pe masa de operaţie, însă de data asta pentru a-şi înlocui silicoanele scoase în urmă cu câteva luni, când medicii au fost nevoiţi să ia o decizie critică fără a o consulta.
”Am dorit să îmi schimb implanturile mamare, am vrut unele mai mari şi m-am dus la doctor să fac modificarea dorită. Când m-am trezit după operaţie am constatat că nu mai aveam niciun implant. Doctorul mi-a zis că a avut de ales între silicoane şi viaţa mea şi a luat decizia de a-mi scoate implanturile. Ei au constatat că am o infecţie serioasă din cauză că una dintre proteze explodase şi nişte noduli problematici şi nu am cum să îmi pun altele, trebuie să urmez un tratament, ca totul să fie bine”, povestea Eva Kent în luna octombrie a anului trecut.
Acum, blonda este din nou fericită pentru că şi-a refăcut bustul şi e mai fericită ca oricând, căci a scăpat de pericol şi se poate mândri din nou cu un bust de invidiat.

 

Citește și...