Exatlon 11 noiembrie! Paula Vieru a pierdut duelul cu Monica Roșu: “Mă simt fără vlagă, s-au terminat puterile“

Publicat: 12/11/2018 | 08:08

Emoții mari în ediția de duminică la Exatlon România. Paula Vieru a pierdut duelul cu Monica Roșu și a fost eliminată din competiție. Cele două s-au îmbrăţişat la final, ambele având cuvinte frumoase una faţă de cealaltă.

 Am trecut de un duel foarte ciudat. Mă simt fără vlagă, s-au terminat puterile. E destul de greu să lupţi cu un coleg de-al tău. Nici n-am putut să trag foarte tare pe traseu fiindcă ştiam că Paula este nouă, nici nu am mai făcut traseul.

Vreau să o felicit pe Paula, a făcut tot ce a putut aici. Sunt sentimente amestecate, mi-ar fi plăcut să plec acasă, dar cred că nu e momentul. Le mulţumesc colegilor pentru susţinere. E un meci prin care n-aş mai vrea să trec. Mi-e dor de toţi cei de acasă, sper să fie bine, mă gândesc la ei, îi iubesc şi ne vedem acasă în curând, a spus Monica Roşu după duelul cu Paula.

Mă bucur enorm că am făcut parte din fenomenul ăsta, Exatlon. Ştiam că să aterizezi în mijlocul competiţiei este foarte greu. Am reuşit să îmi depăşesc limitele, însă prea puţin faţă de cei care deja au două luni aici.

Le mulţumesc colegilor, este o echipă minunată. Păcat că presiunea competiţiei îi aduce uneori în situaţii dificile. Sper în puţinul timp care a rămas să redevină echipa de la început. Îţi mulţumesc, Monica! A pierde în faţa Monicăi Roşu este ceva ce nu te poate supăra. Experienţa ei s-a văzut astăzi. Plec cu fruntea sus, am făcut tot ce am putut şi sper să las în urma mea o echipă cât mai puternică, a spus Paula după înfrângere.

Scandal în echipa Faimoșilor: ”Îmi bag picioarele și plec acasă!”

Băieții sunt supărați pe fete, fetele consideră că băieții exagerează. Iar cuvintele grele nu lipsesc din acest decor electrizat și electrizant. Băieții sunt de părere că nu numai fetele aduc puncte în concurs, așa cum se spune, deși recunosc – cazul lui Mirel Drăgan, spre exemplu – că au și momente mai dificile. (Angajeaza-te si castiga 10.000$ lunar!)

„Tot timpul toată lumea ne spune că fetele vorbesc că doar le aduc puncte, că băieţii sunt proşti, că băieţii nu joacă. Din punctul meu de vedere, eu ştiu că am avut o săptămână proastă, dar mi-am revenit”, a spus Mirel Drăgan.
Pe de altă parte, Cristina Nedelcu este de părere că nu se joacă, tot timpul, cu aceeași ”tragere de inimă”. Și exact asta reproșează coechipierilor.  „Băi, fraţilor, se vede clar că la unele jocuri se trage mai tare, la unele mai puţin”, a spus Cristina Nedelcu. (Studio de videochat Bucuresti ofera salariu garantat!)
Citește și...