Exatlon 12 februarie: Tensiuni în echipa „Războinicii”! Radu o acuză pe Anca de prefăcătorie: „Este o mincinoasă şi o parvenită!”

Publicat: 13/02/2018 | 07:38

În ediţia Exatlon 12 feruarie a fost tensiune în echipa „Războinicilor”: Radu a aruncat vorbe grele în legătură cu Anca, colega lui de echipă, care este accidentată la gleznă de mai bine de două săptămâni. El crede că aceasta se preface, pentru a scăpa de probele grele la care sunt supuşi toţi concurenţii. 

Tensiunile sunt tot mai mari în ambele echipe. Au început adevăratele conflicte, dar nu între rivali, ci între colegii aceleiaşi echipe. Anca a fost acuzată de colegul ei, Radu, că se preface că este accidentată şi că „joacă un spectacol ce nu ţine de competiţie”. 

„Este de o minciună, este o mincinoasă şi o parvenită. Aşa ceva nu am pomenit. Ea joacă teatru, joacă un spectacol ce nu ţine e competiţie. Ea tot încearcă să spună că e accidentată, numai să nu concureze. Este bine cunoscut  caracterul ei. Eu nu mai vreau să intru în confict cu ea. Mă deranjează…că la un moment dat te face pe faţă!”, a spus Radu, în ediţia Exatlon 12 februarie. 

În schimb, Anca susţine că este nedreptăţită şi a încercat să se apere: „Radu tot comentează şi se plânge din orice. El şi Ionuţ. Radu transmite o energie negativă”. 

 

 

Citește și...