EXATLON 2018 | Fiica lui Giani Chiriţă, prima reacţie după ieşirile nervoase ale tatălui ei: “Într-adevăr, este foarte urât…“

Publicat: 08/02/2018 | 08:10

Roxana, fiica lui Giani Chiriţă, este fan înfocat al show-ului Exatlon, implicit al tatălui ei. Tânăra este părere că echipa Faimoşilor va depăşi această problemă pe care o întâmpină şi se vor împăca. De altfel, îi înţelege ieşirile tatălui, deoarece şi ea este fel, o fire mai vulcanică.

Ceea ce s-a intamplat in echipa din care face parte tatal meu a fost, intr-adevar, urat si nedrept. Si de aceea are tata reactiile pe care le are. Ii dau toata dreptatea si pot sa spun cu mare incredere ca face asa pentru ca sufera ca s-a intamplat ce s-a intamplat intre ei.

Si pentru ca pune mult suflet pentru moralul echipei si pentru ca se oftica din cauza acestor lucruri. El e Berbec, si se aprinde repede. Il inteleg perfect pentru ca si eu sunt la fel,si sunt aceeasi zodie. Sper ca lucrurile sa revina la normal, sa vorb, easca intre ei si sa fie din nou echipa unita si frumoasa, a declarat pentru wowbiz.ro, fiica lui Chiriţă.

Roxana este mândră de tatăl ei

Sunt mandra de tatal meu, este a doua saptamana cand a adunat cele mai multe puncte pentru echipa si chiar se descurca foarte bine. Vreau sa o tina tot asa si sa ajunga cat mai departe pentru ca merita, se vede cat isi da interesul pentru asta si sunt sigura ca toata lumea vede asta. Cat despre cei din echipa Razboinicilor… ei nu au respect nici macar ei intre ei, dar pentru ceilalti? Ceea ce vreau sa spun e ca de la televizor se vad multe, atunci cand sunt fiecare in casa lor, se vad barfele si rautatile si cand se intalnesc fata in fata echipele…

Razboinicii par cei mai nevinovati oameni si cei mai drepti si Faimosii cei mai rai. Dar asta o sa se vada cu timpul, caracterul fiecaruia va iesi la iveala mai devreme sau mai tarziu. Cat despre oamenii care comenteaza urat la adresa tatalui meu, sa comenteze in continuare. Nimic nu il afecteaza nici pe el, nici pe noi. Si sfatul meu ar fi sa nu-si mai piarda timpul tastand si comentand ceva ce nu tine de viata lor”, e prima reactie a Roxanei, fiica lui Giani Kirita, in legatura cu scandalul de la Exatlon Romania.

Citește și...