EXATLON 6 februarie. Claudia Pavel a părăsit Exatlon România. Cum a reacţionat Cătălin Cazacu atunci când a aflat că a fost eliminată

Publicat: 06/02/2018 | 23:43

EXATLON 6 februarie. Claudia Pavel a fost eliminată în această ediţie a show-ului Exatlon. Cele trei nominalizări au fost din echipa "Faimoşilor": Claudia Pavel, care a şi părăsit competiţia, Ion Oncescu şi Larisa.

În momentul în care a aflat că a fost eliminată Claudia Pavel, Cătălin Cazacu s-a ridicat imediat să o îmbrăţişeze pe aceasta. Cei doi s-au ţinut în braţe mai multe secunde, după care Claudia şi-a luat rămas-bun şi de la ceilalţi colegi de echipă. S-a speculat mult pe seama relaţiei dintre Claudia Pavel şi Cătălin Cazacu. Inclusiv Ion Oncescu a vorbit despre mai mult decât o prietenie între cei doi. „Partea cu faptul că e plecată non stop… Acum, dă-o naibii, decât să stea Cătălin cu gagica aici, mai bine stă un luptător”, a spus Ion Oncescu.

„Dacă Dumnezeu a decis să plec acasă asta este, merg acasă la puiul meu. Abia aştept să ajung la puişorul meu acasă. Am spus că vreau să rămân, dar asta este. Nu-mi vine să cred că trebuie să-mi iau adio de la ei”, a declarat Claudia după ce a fost eliminată din competiţie.

Citește și...