EXCLUSIV. Am aflat ce a declanşat cancerul care a ucis-o rapid pe Monalisa! Totul a plecat de la…

Publicat: 05/01/2018 | 18:28

Vestea morţii artistei Monalisa Pandelea a şocat întreaga ţară. Artista de make-up s-ar fi îmbolnăvit de un cancer la piele din pricina unui tratament de epilare definitivă, susţin apropiaţii Monalisei. În vara trecută, Monalisa a fost în vacanţă la mare, în Grecia, şi a stat la plajă, semn că atunci nu aflase de boala respectivă.

„Mai are un frate de 10-12 ani, mama ei este distrusă. Monalisa avea un salon de înfrumuseţare, boala a evoluat rapid”, a declarat un apropiat al Monalisei Pandelea pentru CANCAN.ro, site-ul nr. 1 din România. Aceeaşi sursă ne-a povestit că Monalisa s-ar fi îmbolnăvit de cancer la piele din pricina unui tratament de epilare definitivă care ar fi mers prost. „A mers la Ierusalim să se roage să scape de boală”, ne-a mai mărturisit apropiatul Monalisei.

Monalisa Pandelea, o cunoscută artistă din Piteşti, s-a stins din viaţă la numai 26 de ani. Artista a învăţat la Liceul de Artă „Dinu Lipatti” din Piteşti, secţia de sculptură, după care a urmat cursurile unei academii din Italia. Monalisa era o fată extrem de talentată, fiind make-up artist la un salon din Piteşti. A devenit cunoscută mai ales pentru machiajele sale artistice. Tânăra era urmărită pe Facebook de peste 10.000 de persoane, iar operele sale au fost apreciate de mii de oameni.

„Profesorii mă sfătuiau să încerc la design vestimentar, dar mie îmi plăcea mai mult partea de cosmetică. Aşa am găsit Academia BCM din Milano, academie de make-up, singura de acest gen din Europa. A fost o experienţă minunată! Am dat admitere pentru că eram foarte mulţi pe puţine locuri. 3 ani am făcut practică prin saloane şi spa-uri şi am lucrat cu agenţii de modă şi cu modele internaţionale. Eram un stagiar şi mă rugau să machiez fete pentru booking-uri, lucram pentru firme extrem de cunoscute”, povestea Monalisa Pandelea pentru epitesti.ro în 2014.

La serviciile Monalisei apelau numeroase persoane, unele chiar şi în vârstă. „Am cliente de până la 67 de ani! Tatuarea sprâncenelor nu reprezintă un moft. A intrat în trend de multă vreme, este un must have. Te schimbă foarte mult. Sprâncenele au o mare contribuţie şi în comunicare, în mimica feţei. În ceea ce mă priveşte, îmi plac sprâncenele cu tendinţe naturale, groase, bine definite şi deschise la culoare”, mai declara Monalisa Pandelea pentru aceeaşi sursă.

Citește și...