EXCLUSIV. Cum a fost ucisă barmanița din Satu Mare. Filmul crimei petrecute în localul Casablanca. Ucigașul și victima au mâncat pizza împreună, înainte de atac

Publicat: 06/03/2018 | 12:07

Crima oribilă comisă dumincă noaptea la Satu Mare a fost rezolvată de polițiști, acum fiind treaba procurorilor să îl pună sub acuzare pe Ștefan Roman, principalul și singurul suspect. CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, are detalii exclusive din anchetă. (VEZI ȘI: CRIMĂ ORIBILĂ LÂNGA GARA DIN SATU MARE. O BARMANIȚĂ A FOST UCISĂ DE UN BĂRBAT CARE VOIA SĂ JEFUIASCĂ LOCALUL)

Se pare că ucigașul nu a ajuns întâmplător în localul Casablanca, conform polițiștilor el fiind cazat de două zile în această unitate. În seara zilei de duminică el a pierdut sume importante de bani la jocurile de noroc din local și a cerut banii înapoi, dar, după puțin scandal și după explicațiile barmaniței Nicoleta Dunca, el a plecat, părând că a înțeles că a pierdut și că nu își mai recuperează banii.

Bărbatul a revenit, însă, în mijlocul nopții, la localul Casablanca, și cunoscându-l, Nicoleta Dunca, de serviciu la bar, i-a deschis ușa de la local, deși aceasta este închisă, de regulă, duminica. După ce i-a deschis, se pare că cei doi au mâncat o pizza împreună.

Conform înregistrărilor de pe camerele de luat vederi, bărbatul ar fi izbucnit într-o criză de nervi, amintindu-și brusc că femeia a refuzat să îi înapoieze, cu câteva ore înainte, banii pierduți la aparate. Acesta a lovit-o cu mai multe sticle în cap, care s-au spart, iar mai apoi, de mai multe ori, cu o sticlă de vodcă. Lăsându-o să agonizeze, bărbatul s-a dus sus în cameră să își facă bagajul.

Barmanița a apucat să trimită un mesaj de ajutor, dar…

Între timp, femeia i-a trimis un mesaj colegei ei de muncă, pe care a rugat-o să sune la 112 și să îi trimită o salvare, scriindu-i pe scurt ce a pățit.

Bărbatul a coborât din cameră și a luat toate țigările aflate pe raful barului de la local și banii și a fugit, încercând să iasă din țară prin Vama Urziceni. Acesta a fost prins de polițiștii de frontieră și predat mai apoi celor de la Inspectoratul de Poliție Județean Satu Mare.

Până să își dea seama colega Nicoletei că mesajul este unul real și să sune la 112, femeia bătută de bărbat a decedat, din cauza unei hemoragii puternice la cap. În urma ei a rămas o fiică îndurerată, care a transmis un mesaj extrem de trist când a aflat că și-a pierdut mama, aceasta fiind singura rudă pe care o avea. (CITEȘTE AICI: MESAJUL TRIMIS DE BARMANIȚA UCISĂ DIN SATU MARE FIICEI SALE ÎNAINTE SĂ MOARĂ! ALEXANDRA E DISTRUSĂ DE DURERE: „UNDE EȘTI MAMĂ? TE STRIG, DAR NU MAI ÎMI RĂSPUNZI”)

Citește și...