EXCLUSIV. Declaraţii sfâşietoare! ”Fiul adoptiv” al cântăreţei doborâte de cancer: ”Cum aţi putut să faceţi asta? Nu aţi…”

Publicat: 13/02/2018 | 17:26

Cântăreaţa de muzică populară Mariana Piţigoi Mărăcine a încetat din viaţă vineri, iar duminică a fost condusă pe ultimul drum. Au participat la funeralii rude şi prieteni, au lipsit, însă, colegii de breaslă. Considerat drept ”fiul adoptive” al artistei, Marius Baldovin i-a arătat cu degetul pe aceia care au vărsat lacrimi doar pe Facebook, dar nu au venit la înmormântare.

 

Marius Baldovin, şi el cântăreţ de muzică populară, a dat de pămând cu foştii colegi ai celei căreia el îi spunea mama. El a mai declarat, pentru CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, că se gândeşte la un festival ”Mariana Mărăcine Piţigoi”, în memoria artistei.

”Sunt foarte supărat! E o tragedie ce s-a întâmplat! Am ţinut enorm la ea , mă considera ca pe un fiu! Vineri a murit, duminică a fost înmormântată. Am văzut că artiştii scriu pe Facebook, pun lumânări acolo… Dar nimeni nu a venit la înmormântare, nimeni! Nici măcar cei de la Ansamblul Doina Gorjului, unde a fost şi doamna …. O a doua Maria Tănase, după părerea mea. Nici cei de la Şcoala Populară nu au venit…. Nici eu, nici Paul, fiul ei, nu ne aşteptam la asta! Cum aţi putut să faceţi asta? Nu aţi ţinut la ea?”, sunt primele vorbe, printre lacrimi, ale lui Baldovin.

Cântăreţul şi-a amintit cum ”doamna mi-a dat o icoană, de-a lungul timpului, o cuvertură, m-a ajutat mereu. Îmi spunea, spre finalul vieţii, când cam simţea că se apropie sfârşitul, că vrea să o ia Dumnezeu şi să o ducă la Geanina, fiica ei care a murit…

Voi face un festival, în memoria ei. Să vorbesc mai intâi cu Paul, fiul ei, el e devastat acum, în zilele astea…

Îmi amintesc că îi spuneam, . Eu am crescut la casa de copii şi ştiu ce înseamnă greutăţile. Doamna m-a ajutat mereu!”

Îi muriseră fata, soţul şi nepoata!

Drama Marianei Piţigoi a început după ce i-au plecat în lumea celor drepţi fiica, soţul şi nepoata. Toate nenorocirile astea în doar doi ani!

Marian Piţigoi Mărăcine declara, cu doar câteva luni înainte să plece la Cel de Sus:

„Sunt suspectă de cancer. Eu trebuie să mă odihnesc. Cred că Dumnezeu nu m-a părăsit niciodată. Eu mi-am pierdut şi o soră când aveam cinci ani. Tata a murit când aveam 15 ani. Nepoţica la vaccinul de un an a făcut o pareză. Era sensibilă şi a păţit o viroză, în cinci zile deja s-a terminat cu ea.. N-a mai rezistat corpul ei. A murit în somn.

Fiica mea la câteva luni s-a simţit rău. Tot organismul o părăsea. A murit de inimă rea. Soţul meu a murit în 2012. Mami, dacă voi vreţi să vin la voi, voi decideţi, îi spuneţi lui Dumnezeu că eu nu ştiu!”

 

Citește și...