EXCLUSIV. Detalii revoltătoare în cazul bărbatului dat jos din tren şi lovit cu sălbăticie. Halucinant: Bătăuşii scapă nepedepsiţi

Publicat: 13/02/2018 | 12:55

Cei trei agresori, printre care şi un conductor CFR, care au bătut cu sălbăticie un călător pe care l-au dat jos din tren în staţia Milova, din judeţul Arad, pentru că nu avea bilet, scapă nepedepsiţi. CANCAN.RO, SITE-UL NR. 1 DIN ROMÂNIA, are toate detaliile despre incidentul care a revoltat o ţară întreagă. (VEZI AICI: Imagini scandaloase! Un călător este bătut de controlor, într-o gară din Arad. Individul este lăsat lat pe peron!)

Imagini de o cruzime inimaginabilă au fost surprinse de un călător în gara din Milova, în judeţul Arad, unde un şef de tren, în uniformă, ajutat de doi tineri, loveşte cu brutalitate un călător pentru că acesta nu avea bilet. Şi mai şocant este că, după ce îşi agresează victima, cei trei urcă liniştiţi în tren, iar omul rămâne leşinat pe betonul peronului. 

Imaginile surprinse de un martor, care circulă şi el cu trenul 2028 Timişoara-Simeria, nu au nevoie de prea multe explicaţii. Călătorul fără bilet este tras jos din tren de către un tânăr, încurajat de şeful de tren. Bărbatul în uniformă, care ar trebui să fie garantul siguranţei în vagoanele CFR, fluieră de plecare, însă călătorul caută să urce din nou în tren şi chiar gesticulează aparent agresiv către ceferist, lucru care îl scoate din sărite pe „naş”. Este momentul în care „şeful” amână plecarea şi coboară să îi dea călătorului o lecţie, aplicându-i mai multe lovituri în figură. Simultan, din tren coboară şi complicii săi, o tânără şi un băiat care lovesc victima cu picioarele în faţă, lăsându-l pe om în stare de inconştienţă, pe peronul gării. (NU RATA, AICI: A refuzat să se mai culce cu şeful ei şi a fost ameninţată. O tânără din Timişoara, terorizată. “Ţi se vor tăia tendoanele!”)

Filmarea se opreşte, trenul pleacă, iar victima rămâne acolo până când cineva decide că este cazul să cheme o ambulanţă. După un timp, omul este luat de un echipaj de la „Salvare” şi dus la Unitatea de Primire a Urgenţelor din municipiul Arad. Ajunsă la spital, victima, Costinel Cojocaru din Prahova, primeşte îngrijiri medicale, după care este lăsată să plece.

Deşi a ajuns la spital cu salvarea, victima nu a vrut să depună plângere

Între timp, poliţia a început o anchetă. Conform anchetatorilor, însă, cei trei agresori nu vor păţi nimic, pentru că victima, care a acuzat doar dureri la nivelul unui picior, nu a dorit să depună plângere. În vârstă de 41 de ani, omul le-a spus poliţiştilor că nu doreşte să mai continue demersurile, astfel că, după identificarea şi audierea bătăuşilor, dosarul va fi clasat. 

Suspecţii vor fi audiaţi de o comisie rogatorie, pentru că ei au coborât din tren în staţia finală, Simeria. De cealaltă parte, Costinel, care are adresa în judeţul Prahova, nu mai poate fi contactat nici măcar de poliţişti, pentru că nu are viză de flotant în zonă şi nici număr de telefon.

Colegii agresorului în uniformă au crezut, iniţial, că victima nu a fost bătută. „Unde a fost căzut, că a mers pe picioare. Păi nu a fost căzut? Nu… nu are nimic. De pe tren l-au dat jos că nu a avut bilet…”, a spus un lucrător CFR din staţia unde s-a petrecut incidentul.

Imaginile, care au stârnit indignare în mediul online, l-au convins, însă, pe colegul agresorului că incidentul a fost unul revoltător, el recunoscând că şeful de tren nu a procedat bine, lovind cu atâta violenţă un călător pentru că nu a avut bilet. (NU RATA, AICI: Scandal sângeros într-un club! Un tânăr a fost rupt în bătaie de patru scandalagii. Atenţie, imagini şocante!)

„Păi eu nu am văzut… m-am convins, că am crezut că e o minciună, dar e şocant să faci aşa ceva cu un om, e păcat”, a spus omul, după ce a vizionat imaginile.

Conductorul bătăuş a fost „scos din funcţie”

Reprezentanţii CFR Călători au anunţat, la rândul lor, că este în desfăşurare o anchetă.

„Referitor la incidentul care a avut loc ieri, 12 februarie, în staţia Milova, la trenul Regio 2028, Timişoara – Simeria, este în desfăşurare o anchetă la CFR Călători Timişoara. S-a luat măsura scoaterii din funcţie a angajatului feroviar, acesta nu va mai deservi trenurile de călători. Vor fi analizate circumstanţele în care s-a ajuns la acest incident regretabil, iar după cercetarea disciplinară a conductorului se vor lua măsurile legale conform procedurilor aferente”, au precizat reprezentanţii companiei feroviare.

„Apreciem că astfel de cazuri sunt izolate, cerem scuze public pentru situaţia reprobabilă şi incriminăm ferm comportamente care nu fac onoare uniformei de ceferist”, au adăugat aceştia. (VEZI ŞI: Detalii halucinante ies la iveală în cazul deţinuţilor de la spitalul Penitenciarul Rahova! Oamenii erau loviţi cu ciocane de cauciuc şi supuşi la batjocură)

ALIN TERENTE

Citește și...