Loading the player...

Raluca Ţintoiu a condus până săptămâna trecută cel mai mare fond de pensii private obligatorii din România, NN Pensii. Adică până la izbucnirea scandalului anului din România! Fondul NN Pensii, condus la acea vreme de Raluca Ţintoiu, le-a trimis o scrisoare clienţilor săi, în care îi avertiza că în spaţiul public au început să se poarte discuţii privind o posibilă naţionalizare a fondurilor de pensii private! Atenţie, vorbim de o scrisoare din partea celui mai mare fond de pensii private obligatorii de la noi din ţară către clienţii săi, care nu sunt puţini, sunt circa 1,9 milioane! CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, a găsit-o pe fosta şefă a NN Pensii… la hotelul Radisson din Bucureşti! (Toate noutăţile pe PARFUMERIA.RO, oficial site-ul nr. 1 de shopping al vedetelor)

Practic acest scandal imens a pornit de la Fondul NN Pensii şi de la cea care conducea acest fond de pensii private obligatorii, Raluca Ţintoiu.

După ce a introdus panica în milioane de români (fondul respectiv de pensii are circa 1,9 milioane de participanţi, dar există şi alte fonduri de pensii private obligatorii), Ralucăi Ţintoiu i s-a retras de către Autoritatea de Supraveghere Financiară (ASF) autorizaţia de Director General al fondului NN Pensii. De asemenea, ea a primit o amendă de 100.000 de lei. Totodată, fondul NN Pensii a primit cea mai mare amendă aplicată în istorie de către ASF, 750.000 de lei!

Ei bine, după ce milioane de români au fost speriaţi de scrisoarea trimisă de NN Pensii, Raluca Ţintoiu, fosta şefă a fondului, a fost filmată de către CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, la o întâlnire la hotelul Radisson Blu cu un angajat al firmei NN, cetăţean englez. CANCAN.RO publică astăzi imagini exclusive de la respectiva întâlnire. Întrebarea noastră, şi suntem convinşi că şi a dumneavoastră, a cititorilor noştri, este ce a putut să vorbească Raluca Ţintoiu timp de 4 ore (!) cu respectivul angajat al NN. Şi pentru că o asemenea persoană importantă precum Raluca Ţintoiu nu putea să apară la întâlnire cu orice maşină, ea a coborât dintr-un superb Mercedes E 220 CDI, negru.

Raluca Ţintoiu a discutat timp de patru ore cu angajatul englez al companiei NN
Raluca Ţintoiu a discutat timp de patru ore cu angajatul englez al companiei NN

Raluca Ţintoiu este colegă la Institutul Aspen cu nimeni altul decât “Don Nic”, pe numele său real Nic Voiculescu, membru fondator al Institutului! Aşa cum CANCAN.RO a relatat deja, “Don Nic” este unul din jucătorii din umbră de pe piaţa medicamentelor din România (VEZI AICI).

Raluca Ţintoiu a venit la întâlnire cu un superb Mercedes E 220 CDI
Raluca Ţintoiu a venit la întâlnire cu un superb Mercedes E 220 CDI

Cum i-a speriat NN Pensii pe clienţii săi şi pe toţi participanţii la fondurile de pensii private

NN Pensii i-a alertat pe clienţii săi (circa 1,9 milioane de români) şi pe ceilalţi participanţi la fondurile de pensii private după ce le-a trimis o scrisoare celor care cotizează la fondul de pensii private pe care NN îl administrează.

“În ultimele săptămâni, au existat discuţii în spaţiul public, cu privire la o eventuală decizie de naţionalizare a fondurilor de pensii private. Drepturile tale de participant la Pilonul II pot fi influenţate de decizii politice precum îngheţarea valorii procentului din venitul brut aferent contribuţiei la fondul de pensii, blocarea parţială sau integrală a virării acestei contribuţii sau naţionalizarea sumelor acumulate până acum în conturile viitorilor pensionari. De aceea, este important să urmăreşti permanent ce se întâmplă cu pensia ta şi să te implici activ în demersurile de economisire suplimentară pentru un trai decent la bătrâneţe. Sperăm ca aceste detalii să contribuie la o mai bună informare despre pensia ta viitoare. În eventualitatea unor măsuri care ar afecta pensia administrată privat, vom face toate demersurile posibile pentru a apăra dreptul tău la proprietate asupra acestor bani”, arăta NN Pensii în scrisoarea trimisă clienţilor săi.

“Pentru a fi la curent cu ce se întâmplă cu pensia ta, te încurajăm să te interesezi cât mai des despre situaţia sumelor acumulate în contul de pensie privată obligatorie şi să te informezi despre contextul pieţei pensiilor private”, le mai transmitea NN Pensii românilor care participă la fondul de pensii privat pe care compania olandeză îl administrează.

Scrisoarea a declanşat un scandal monstru, care s-a încheiat, aşa cum am precizat mai sus, cu respectivele amenzi uriaşe primite de către Raluca Ţintoiu şi de către fondul NN Pensii, pe care l-a condus până săptămâna trecută.

Preşedintele PSD Liviu Dragnea a reacţionat imediat după scrisoarea pe care NN Pensii le-a trimis-o clienţilor săi şi a atras atenţia că este inacceptabil ca o companie să introducă panica în rândul unui număr atât de mare de cetăţeni ai României fără să aibă nicio dovadă că s-ar pregăti aşa ceva. “În România nu este permis aşa ceva. Nu poţi să porneşti un asemenea scandal din nimic pentru că nu a existat nici în programul de guvernare, nici vreo discuţie în Guvern, nici vreo discuţie în coaliţie sau Parlament despre aşa ceva”, a declarat scandalizat Liviu Dragnea. Foarte interesant, cel puţin pentru preşedintele PSD, este cu cine s-a mai întâlnit doamna Ţintoiu la Radisson, de necrezut, dar despre asta citiţi la noapte!!!

Citeste despre:raluca tintoiu, raluca tintoiu intalnire, nn pensii, scandalul anului, scandalul nationalizarii pensiilor private


Share On Facebook