EXCLUSIV. Fostul iubit fotbalist al Andei Adam i-a dat inelul ”Prinţesei telefoanelor”!

Publicat: 01/12/2017 | 00:00

Cătălin Ţîră, fostul iubit fotbalist al Andei Adam, se pregăteşte de nuntă, după numai câteva luni de relaţie cu ”Prinţesa telefoanelor”. CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, are primele imagini cu inelul de logodnă primit de Alexandra Mirea de la atacantul lui Juventus Bucureşti, echipă nou promovată în Liga I. (VEZI AICI: Imagini exclusive! Cum arăta cu doar doi ani în urmă fiica milionarului Arsis! ”Prinţesa telefoanelor” şi-a tăiat stomacul, iar transformarea este tulburătoare!)

Înainte de a fi împreună, Cătălin şi-a încercat norocul cu Anda Adam, iar Alexandra cu Bombo Pastramă, cumnatul lui Pepe, însă nu a fost să fie! (CITEŞTE ŞI: Imagini în premieră! BOMBO şi „Prinţesa Telefoanelor” au „fugit” într-o super vacanţă)

Cătălin Ţîră a dat uitării clipele de iubire trăite alături de cântăreaţă şi e gata să facă pasul cel mare alături de Alexandra Mirea, cunoscută în lumea mondenă drept ”Prinţesa Telefoanelor”. Destinele celor doi s-au intersectat la jumătatea lunii august şi, de atunci, Alexandra şi Cătălin Ţîră trăiesc o frumoasă poveste de dragoste.

CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, a aflat că lucrurile au evoluat rapid între cei doi şi ”Prinţesa telefoanelor” a devenit stăpâna inimii lui Ţîră. Cucerit de frumuseţea Alexandrei, atacantul lui Juventus Bucureşti, echipă nou promovată în Liga I, nu a mai stat pe gânduri şi a făcut pasul decisiv. (NU RATA, AICI: Fiica milionarului Arsis şi-a sărbătorit ziua de naştere cu fetele până la 6 dimineaţa! ”Prinţesa telefoanelor” a chefuit la manele cu ”Mumuşica” & brigada)

La sfârşitul lunii septembrie, Ţîră a dat fuga la magazin şi, după îndelungi căutări, a făcut alegerea perfectă cu care avea să-i ”fure” definitiv inima ”Prinţesei Telefoanelor”. După ce a avut inelul, fotbalistul nu a mai pierdut timpul şi a cerut-o de soţie imediat pe fiica lui Radu Mirea – patronul Arsis.

Alexandra a primit cu încântare cererea în căsătorie şi îşi afişează cu bucurie inelul de logodnă ori de câte ori are ocazia. (CITEŞTE ŞI: Cel mai nou amantlâc din lumea bună a Capitalei! Vezi ce bombă sexy i-a furat logodnicul celei mai bune prietene!)

Alexandra se mândreşte cu inelul de logodnă de câte ori are ocazia
Alexandra se mândreşte cu inelul de logodnă de câte ori are ocazia

”Prinţesa Telefoanelor” s-a iubit cu fratele Ralucăi Pastramă

Alexandra Mirea a trăit o poveste de dragoste cu năbădăi cu Bombo, fratele Ralucăi Pastramă. Cei doi s-au despărţit după o relaţie cu mai multe suişuri şi coborâşuri. „Prinţesa telefoanelor”, a devenit cunoscută după ce i-a furat iubitul actualei celei mai bune prietene a ei, Ruxi Mumuşica (VEZI AICI).

Cine e Alexandra Mirea

“Prinţesa telefoanelor” este fiica afaceristului Radu Mirea, supranumit “Regele telefoanelor” deoarece este deţinătorul celei mai mari reţele de magazine telecom, Arsis Trading. De curând, Radu Mirea a devenit şi acţionarul majoritar al Subway România, celebrul lanţ american de fast-food. (CITEŞTE ŞI: Cel mai nou amantlac din lumea buna a Capitalei! Vezi ce bomba sexy i-a furat logodnicul celei mai bune prietene!)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...