EXCLUSIV. În 2013, era cel mai bogat român cu 1,7 mld €. În ce situaţie uluitoare a ajuns miliardarul de la Zimnicea! Avocaţii afaceristului au…

Publicat: 30/10/2017 | 00:02

În urmă cu patru ani, Ioan Niculae era cel mai bogat român, cu o avere de 1,7 miliarde de euro. Acum, omul de afaceri, a ajuns să fie executat silit de mai multe case de avocatură. CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, vă prezintă, în exclusivitate, în ce situaţie uluitoare a ajuns boss-ul de la Interagro. (VEZI ŞI: Moştenitoarea celui mai bogat român şi-l ţine "în lesă"! Fiica miliardarului e o mică dictatoare cu iubitul ei)

Ioan Niculae nu scapă de probleme. Mai multe case de avocatură au pornit războiul cu patronul Astrei Giurgiu, care ar fi „uitat” să achite onorariile apărătorilor care l-au reprezentat în instanţă. Recent, la Judecătoria Zimnicea, milionarul a pierdut un proces, iar instanţa a dispus executarea silită.

Aproximativ 20.000 de euro trebuie să achite boss-ul de la Interagro conform deciziei magistraţilor. Şi trebuie să ţinem cont că acesta nu este singurul litigiu care îl are pe rol. În perioada următoare, Ioan Niculae ar urma să primească şi alte lovituri similare. (VEZI AICI: Ioan Niculae a pus cortul pe plajă şi…Al treilea cel mai bogat român, chef monstru cu lăutari!)

„Admite cererea. Încuviinţează executarea silită a creanţei de 90.000 lei debit, plus cheltuieli de executare, împotriva debitorului Niculae Ioan, în baza titlului executoriu reprezentat de contractul de asistenţă juridică din data de 06.11.2015”, se arată în hotărârea Judecătoriei Zimnicea.

Ioan Niculae, disperat să-şi salveze afacerile

Firmele lui Ioan Niculae au început să aibă probleme după intrarea lui în închisoare, în aprilie 2015, când a fost condamnat la doi ani cu executare în dosarul „Mită pentru PSD”. Potrivit datelelor publice, în 2015, InterAgro SRL şi InterAgro SA aveau o cifră de afaceri de 650 de milioane de lei şi datorii de peste 2,5 miliarde de lei. (CITEŞTE ŞI: Milionarul Ioan Niculae îşi vinde avionul de 14 milioane euro! Patronul de la Astra Giurgiu are probleme în afaceri, după ce a ieşit din închisoare)

Ioan Niculae a fost eliberat condiţionat anul trecut şi datorită intensei sale activităţi publicistice din timpul detenţiei, când a scris cinci cărţi în 74 de ore şi 45 de minute. Din acel moment, al treilea cel mai bogat român caută să-şi salveze afacerile de la faliment. În 2013, era cel mai bogat român, acum a ajuns într-o situaţie uluitoare, iar avocaţii îl execută silit.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

 

Citește și...