Acasă » Galerie foto » EXCLUSIV. Mama i-a mărturisit de curând că este fiica altui bărbat! Fostul ministru din Guvernul Boc îşi caută tatăl natural: ”Există o asemănare izbitoare între mine şi…”

EXCLUSIV. Mama i-a mărturisit de curând că este fiica altui bărbat! Fostul ministru din Guvernul Boc îşi caută tatăl natural: ”Există o asemănare izbitoare între mine şi…”

De: Cancan 11/01/2018 | 00:00
EXCLUSIV. Mama i-a mărturisit de curând că este fiica altui bărbat! Fostul ministru din Guvernul Boc îşi caută tatăl natural: ”Există o asemănare izbitoare între mine şi…”
Sorina Plăcintă şi soţul ei

Sorina-Luminiţa Bucuraş - cunoscută mai mult după numele purtat anterior ultimei căsătorii, Plăcintă, se află într-o situaţie delicată în ceea ce priveşte propriul certificat de naştere. De peste doi ani, în certificatul fostului ministru nu mai apare numele tatălui, după ce instanţa a constatat că cel care o declarase la naştere nu îi era şi tată biologic. Toată această situaţie a apărut chiar la iniţiativa Sorinei Plăcintă, care dorea ca instanţa din Focşani să îi recunoască, de fapt, descendenţa dintr-o familie de evrei. Însă finalitatea nu a fost cea dorită. CANCAN.RO, SITE-UL NR. 1 DIN ROMÂNIA, are toate detaliile poveştii. (VEZI ŞI: Fosta senatoare Sorina Plăcintă, singura care are grijă de soţul ei, aflat într-o stare vegetativă de mai bine de doi ani)

În octombrie 2014, la Judecătoria Focşani era înregistrată o acţiune semnată de Sorina-Luminiţa Bucuraş (fostă Plăcintă), prin care aceasta chema în judecată atât moştenitorii tatălui său biologic, cât şi pe cei ai tatălui din acte. Iniţial, acţiunea de stabilire paternitate a fost îndreptată doar împotriva unei nepoate a celui pe care Sorina Plăcintă îl indica drept tatăl său biologic, însă ulterior au fost introduşi în cauză şi moştenitorii lui Stan Ştefan, cel care o recunoscuse – din bună-credinţă – ca fiică la naştere. (CITEŞTE AICI: Eliberat înainte de termen! ANDREI PLĂCINTĂ respiră aerul libertăţii)

Sorina Plăcintă solicita instanţei să constate că este fiica biologică a defunctului Mendel Simon (Simonică). „La data naşterii mele, mama mea era căsătorită cu cel pe care l-am considerat până de curând tatăl meu. De câtva timp, mama mea a decis să îmi spună că, în realitate, adevăratul meu tată a fost Mendel Simon, cu care a avut o relaţie extraconjugală între anii 1963 – 1966 (Sorina Plăcintă este născută în 1965, n.r.). Mama mea mi-a spus că a ajuns la această relaţie extraconjugală deoarece soţul ei, cel pe care îl credeam tatăl meu, avea un comportament necorespunzător faţă de ea. Acesta lucra la Miliţie şi era un împătimit consumator de alcool, purtându-se foarte urât. De altfel, mama mea a şi divorţat în 1973. Simon Mendel era mai mare ca ani decât mama mea, însă era un bărbat în puterea vârstei, care a iubit-o foarte mult şi a avut grijă de ea, sprijinind-o atât financiar, cât şi moral. Simon Mendel locuia singur în acea perioadă, deoarece soţia sa legitimă plecase în Israel cu cei doi băieţi ai lor. Simon Mendel s-a stins din viaţă la 18.11.1977 în Focşani. Mama mi-a mărturisit că a ţinut ascuns acest lucru până acum, deoarece în perioada comunistă o astfel de mărturisire ar fi atras consecinţe nefaste pentru ea, iar după Revoluţie a căutat un moment în care să fie pregătită să îmi spună. De altfel, de multe ori, Simon Mendel mi-a făcut cadouri, printre care un inel, cercei şi altele asemenea. Relaţia apropiată dintre mama şi Simon Mendel poate fi probată inclusiv cu fotografii din acea perioadă, precum şi cu martori. Mai arăt că există o asemănare izbitoare între tatăl meu biologic şi mine”, susţine Sorina Plăcintă în acţiune, menţionând tototată că există persoane care ar cunoaşte adevăratele sale origini. (VEZI ŞI: Schimbare radicală a fiului fostei senatoare Plăcintă! Din „satanistul” cu plete s-a transformat într-un tocilar pasionat de modă)

A pierdut un tată şi nu a câştigat nimic în schimb

Procesul pe fond s-a încheiat în aprilie 2016, dar soluţia Judecătoriei Focşani nu a fost cea scontată, chiar dacă s-a administrat inclusiv proba cu expertiza ADN. „Admite capătul de cerere având ca obiect tăgadă paternitate formulată în contradictoriu cu pârâţii …. Constată că defunctul Ştefan Stan nu este tatăl reclamantei Bucuraş Sorina Luminiţa, având ca mamă pe Ştefan (în prezent «Ciungan») Leonia. Dispune radierea numelui tatălui de «Ştefan Stan» din actul de naştere al reclamantei, naştere înregistrată la data de 10.02.1965, la Sfatul Popular al Oraşului Focşani, de Primăria Mun. Focşani – Serviciul stare civilă. Dispune efectuarea de menţiuni corespunzatoare prezentei, în actul de naştere al reclamantei, după rămânerea definitivă a prezentei hotărâri, de Primăria Mun. Focşani – Serviciul stare civilă. Admite excepţia lipsei calităţii procesual pasive a pârâţilor pentru capătul de cerere având ca obiect stabilire paternitate. Respinge capătul de cerere având ca obiect stabilire paternitate, în contradictoriu cu pârâţii pentru lipsa legitimării procesuale pasive”, se arată în hotărârea judecătoriei.

Mai pe înţelesul tuturor, instanţa a constatat că Sorina Plăcintă nu este fiica biologică a celui care o crescuse, fapt pentru care numele acestuia a fost şters din certificatul de naştere. (CITEŞTE ŞI: Senatoarea Sorina Plăcinta, şocată de asprimea pedepsei primite de fiul ei: „A fost ca o execuţie!”)

Cu toate acestea, aceeaşi instanţă nu a putut stabili cine anume este tatăl adevărat al fostului ministru, din cauza unui viciu de procedură, respectiv că aceasta nu a chemat în judecată persoanele în drept. De altfel, chiar şi Sorina Plăcintă recunoaşte în cererea de chemare în judecată că nu a găsit moştenitorii direcţi ai tatălui său. „În urma cercetărilor la notarii publici a rezultat faptul că succesiunea acestuia nu s-a dezbătut, aspect ce rezultă din certificatul eliberat de Camera Notarilor Publici. De altfel, nu există vreun bun care să poate constitui bun succesoral, iar demersul meu nu are vreun scop patrimonial, ci unul de a mi se recunoaşte adevărata filiaţie faţă de tatăl meu biologic ”, arată Sorina Plăcintă, potrivit documentelor consultate de CANCAN.RO, SITE-UL NR. 1 DIN ROMÂNIA.

„Războiul” nu s-a încheiat

Sorina Plăcintă, alături de soţ şi de fiu
Sorina Plăcintă, alături de soţ şi de fiu

De menţionat că, deşi Sorina Plăcintă a atacat hotărârea dată la judecătorie, Tribunalul Vrancea nu a venit cu nicio clarificare sau modificare. Lucrurile însă nu s-au oprit aici. Ulterior, în octombrie 2017, Sorina Plăcintă a revenit la Judecătoria Focşani cu o altă acţiune. De această dată, este vorba despre o acţiune în constatare, îndreptată cel mai probabil împotriva a doi moştenitori direcţi ai tatălui său biologic. Dosarul nu a primit încă termen, fiind în procedura de filtru.

Fiul Sorinei Plăcintă, eliberat condiţionat în mai 2016

Fost senator, dar şi ministru al Tineretului şi Sportului în primul guvern al lui Emil Boc, Sorina Plăcintă a intrat în atenţia presei mai ales după ce fiul ei a fost implicat în mai multe scandaluri. În decembrie 2010, Andrei Plăcintă a încercat să lovească cu maşina un bărbat care voia să aplaneze o ceartă între el şi iubita sa. În urma scandalului, tânărul a fost condamnat, în noiembrie 2013, la patru ani şi şase luni de închisoare pentru tentativă de omor. Andrei Plăcintă a fost eliberat condiţionat în mai 2016. Anterior incidentului pentru care a fost condamnat, Andrei Plăcintă postase pe contul de Facebook o fotografie în care apărea urinând pe o troiţă maramureşeană. (NU RATA, AICI: Vrea la mama! „Satanistul” Andrei Plăcintă a bocit ca un prunc în prima noapte petrecută în spatele gratiilor)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la [email protected] sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

NICOLETA CRISTEA

 

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Turist italian, rămas fără cuvinte după ce a văzut ce mașini au oprit la un semafor, în BUCUREȘTI: „Este absurd!”
Turist italian, rămas fără cuvinte după ce a văzut ce mașini au oprit la un...
FOTO. Grațiela e văduva lui Costel Corduneanu. Femeia e cu 20 de ani mai tânără decât fostul luptător și interlop
FOTO. Grațiela e văduva lui Costel Corduneanu. Femeia e cu 20 de ani mai tânără...
Nadia Comăneci, apariție incredibilă! La brațul cărui bărbat celebru a fost văzută în București
Nadia Comăneci, apariție incredibilă! La brațul cărui bărbat celebru a fost văzută în București
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar cu amintirea
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar...
Ce s-a ales de Petru Buiuca, primul câștigător „MasterChef România”. Pe ce a cheltuit marele premiu câștigat în 2012
Ce s-a ales de Petru Buiuca, primul câștigător „MasterChef România”. Pe ce a cheltuit marele...
El i-a luat locul în clan lui Costel Condureanu! „Stăpânul Moldovei” va di înmormantat regește
El i-a luat locul în clan lui Costel Condureanu! „Stăpânul Moldovei” va di înmormantat regește
După ce a recrutat pușcăriași să lupte pe front, Rusia se confruntă cu un număr record de soldați condamnați pentru crimă
După ce a recrutat pușcăriași să lupte pe front, Rusia se confruntă cu un număr...
Un cuplu care a cumpărat un conac vechi de 400 de ani a descoperit sub podeaua din bucătărie o comoară
Un cuplu care a cumpărat un conac vechi de 400 de ani a descoperit sub...
Poate fi anulat permisul auto dacă nu ai condus mașina mai mult de 2 ani?
Poate fi anulat permisul auto dacă nu ai condus mașina mai mult de 2 ani?
Sore, detalii despre actualul ei iubit! Artista își dorește să facă al doilea copil cu el: „Verdictul final...”
Sore, detalii despre actualul ei iubit! Artista își dorește să facă al doilea copil cu...
IREAL ce s-a întâmplat cu sicriul lui Corduneanu! Avem VIDEO
IREAL ce s-a întâmplat cu sicriul lui Corduneanu! Avem VIDEO
Robi și Rebecca, discuție în camera roșie! S-ar vedea sau nu într-un cuplu cu Robi? „Sunt curios care este comportamentul tău când ești cu o persoană la care nu ții atât de mult.”
Robi și Rebecca, discuție în camera roșie! S-ar vedea sau nu într-un cuplu cu Robi?...
Tatăl lui Sebi, unul dintre tinerii uciși de Vlad Pascu, a ajuns la spital în timpul protestului din Piața Victoriei
Tatăl lui Sebi, unul dintre tinerii uciși de Vlad Pascu, a ajuns la spital în...
"Unde mai joc și eu la aparate?!" Vieţile românilor care s-au trezit într-o nouă realitate,...
BANCUL ZILEI. O moldoveancă la McDonald’s: - O rație di șolduri di pui cu barabuli pârjoliti, două…
BANCUL ZILEI. O moldoveancă la McDonald’s: - O rație di șolduri di pui cu barabuli...
Cum continuă YouTube lupta cu adblokerele?
Cum continuă YouTube lupta cu adblokerele?
Întrebare SIMPLĂ ca „bună ziua”: Ce sunt ROȘIILE? Fructe SAU legume?
Întrebare SIMPLĂ ca „bună ziua”: Ce sunt ROȘIILE? Fructe SAU legume?
Abia acum s-a aflat! Cum a ajuns Cătălin Moroșanu să-i fie naș lui Jador: „Îi cunosc aproape toate iubitele, dar cu ea...”
Abia acum s-a aflat! Cum a ajuns Cătălin Moroșanu să-i fie naș lui Jador: „Îi...
Fructul care te scapă de stres dacă îl miroși. Are proprietăți uimitoare și e o bombă de vitamine
Fructul care te scapă de stres dacă îl miroși. Are proprietăți uimitoare și e o...
Creatura care poate zbura 10 luni fără să se oprească. Este deseori confundată cu o pasăre care trăiește și în România
Creatura care poate zbura 10 luni fără să se oprească. Este deseori confundată cu o...
Vor dispărea BANCNOTELE definitiv?! Moment de cotitură în lumea banilor
Vor dispărea BANCNOTELE definitiv?! Moment de cotitură în lumea banilor
Câştigător Survivor România 2024. Jador a scăpat porumbelul, surpriză uriaşă!
Câştigător Survivor România 2024. Jador a scăpat porumbelul, surpriză uriaşă!
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
CE a propus stabilirea în acest an a datei de eliminare a controalelor la frontierele interne
CE a propus stabilirea în acest an a datei de eliminare a controalelor la frontierele...
Devine obligatoriu din 6 iulie! Dispozitivul pe care trebuie să-l aibă mașinile la bord
Devine obligatoriu din 6 iulie! Dispozitivul pe care trebuie să-l aibă mașinile la bord
Rusia va ataca NATO. Anunțul care punea lumea pe jar
Rusia va ataca NATO. Anunțul care punea lumea pe jar
BANCUL ZILEI | Leul și furnica grăbită
BANCUL ZILEI | Leul și furnica grăbită
Cât de frumoasă este fosta iubită a lui Ronald Gavril, pe care actualul iubit al Anamariei Prodan a ţinut-o ascunsă
Cât de frumoasă este fosta iubită a lui Ronald Gavril, pe care actualul iubit al...
Ce avere are Paul Nicolau, zis Pescobar. Suma impresionantă pe care o câștigă patronul de la Taverna Racilor într-o singură zi
Ce avere are Paul Nicolau, zis Pescobar. Suma impresionantă pe care o câștigă patronul de...
"A tăiat acea bucată de intestin, de 12 centimetri, unde se afla tumora". Dan Ciotoi,...
Cum i-a dat Anamaria Prodan peste nas lui Laurențiu Reghecampf. Cadou de peste 100.000€ pentru Sarah
Cum i-a dat Anamaria Prodan peste nas lui Laurențiu Reghecampf. Cadou de peste 100.000€ pentru...
Orașul din România în care s-a lansat la apă o navă de pasageri. Va face curse de miercuri până duminică
Orașul din România în care s-a lansat la apă o navă de pasageri. Va face...
Taurii și Racii chiar au dat lovitura! Minerva a dezvăluit ce zodii vor străluci în luna mai 2024
Taurii și Racii chiar au dat lovitura! Minerva a dezvăluit ce zodii vor străluci în...