EXCLUSIV. Mama românului mort în Anglia a interzis cunoscuţilor să-l comemoreze!

Publicat: 26/01/2018 | 00:00

Victor Spirescu, românul care a plecat în 2014 în Marea Britanie, la muncă, pentru a-şi clădi un viitor pe care nu l-ar fi reuşit în ţară, ajunsese celebru. A apărut chiar în ziarele din ”Insulă”, fiind prezentat drept prototipul invadatorului est-european! Veste tragică, însă, la început de an 2018: Victor a murit într-un accident de circulaţie! Acum, rudele lui se pregătesc de înmormântare. Iubita, aflată în Anglia, dar şi prietenii lui Victor din Regatul Unit vor o ceremonie şi acolo. Doar că femeia care i-a dat viaţă nu acceptă. CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, a aflat dedesubturile controversei iscate înainte ca românul să fie condus pe ultimul drum. (VEZI ŞI: Trupul lui Victor Spirescu va fi repatriat în sfârşit. Mama românului mort în Anglia e devastată: ”Nu există durere şi suferinţă mai mare pe faţa Pământului!”)

Cumplita veste a fost dată pe reţeaua de socializare, de prietenii lui. Anunţau dispariţia lui Victor, pe 15 ianuarie, într-un accident de circulaţie.

„Victoraş … nebunul, cum îţi spuneam … Cât mă făceai să râd şi mă bine dispuneai! Mi-ai pus sufletul în cuie acum 10 ani … dar tu .. tu nu te-ai lăsat! iubeai adrenalina .. viaţa … bucuria… fericirea… erai fericit doar când aveai inima la 2000!!! Nu ai încetat să te schimbi .. să încetezi să te schimbi … era ceea ce tu iubeai…. Azi, un accident ni te-a luat … Ştiu că tu în sufletul tău ai ştiut mereu ce riscai … dar tu credeai că eşti invincibil … dar sunt convinsă că Vio avea nevoie de un prieten şi te-a ales pe tine ….. Îţi doresc un drum luminat. (…) Azi am pierdut un prieten drag mie şi familiei mele …… a plecat mult prea repede dintre noi . În urmă cu trei luni îmi spunea: «Adiţule, nu am trăit degeaba, am trăit viaţa la maxim!» Mai erau multe de făcut, Victor! Odihneşte-te în pace! Condoleanţe familiei!”, este durerosul mesaj. (CITEŞTE AICI: Declaraţii sfâşietoare. Poliţia londoneză a deschis dosar de ”crimă suspectă”. Mama românului mort în Anglia e răvăşită: ”Mă arde sufletul!”)

Bărbatul de 32 de ani a murit în jurul orei 4 dimineaţa, în Newpagnell, Milton Keynes. Conducea un Mitsubishi Lancer, a derapat, s-a răsturnat de câteva ori. Nu a avut centura de siguranţă şi a fost aruncat din maşină. În momentul în care au ajuns salvarea şi poliţia, corpul lui era la 2-3 metri de maşina răsturnată.

Fratele lui Victor a aflat primul, apoi şi-a anunţat mama. Aceasta a fost răvăşită. A avut un şoc! Acum, femeia se pregăteşte să-şi îngroape copilul. Ceremonia va avea loc duminică, 28 ianuarie. Numai că, în preajma tristului eveniment, au apărut polemici. Prietena şi apropiaţii lui Victor din Marea Britanie ar fi vrut o ceremonie de adio şi acolo, pentru că mulţi dintre ei nu pot ajunge în România, pentru a-l conduce pe Victor pe ultimul drum.

Doar că mama îndoliată nu vrea asta. În acest sens, femeia a trimis o împuternicire printr-un avocat, prin care a interzis să se facă vreo comemorare în Anglia. (CITEŞTE AICI: Victor Spirescu locuia într-un palat şi avea o colecţie uluitoare de maşini. Adevărul despre românul mort în Anglia: Lucra pentru un multimilionar şi…)

Primul job şi ascensiunea lui Victor

La 1 ianuarie 2014, Victor ajungea în Marea Britanie pentru a munci. Era aşteptat la aeroport de o armată de ziarişti, dar şi de reprezentanţi ai Parlamentului britanic, veniţi să întâmpine… valul de imigranţi. Primul job al lui Victor, într-o spălătorie auto. “Am fost sunat de jurnaliştii Sky News pentru un interviu, dar nu am acceptat cu una, cu două. Am cerut o mie de lire, iar ei mi-au zis ca îmi dau doar 300. Fără 500 nu am acceptat. Pentru mine era o luptă de supravieţuire acolo, mai ales că renunţasem la slujbă ca să mă duc să le dau interviu, într-un alt oraş. Cu banii primiţi de la ei mi-am cumpărat un telefon, mi-am băgat internet şi am început să-mi caut de muncă, după ce mi-am plătit chiria pe două săptămâni”, povestea Victor. (CITEŞTE AICI: EXCLUSIV. Iubita lui Victor Spirescu a rupt tăcerea! Cum a murit românul care “a invadat” Marea Britanie: “Ultimele lui cuvinte au fost…”)

Pentru că ştia limba engleză foarte bine, s-a descurcat să-şi negocieze un job în construcţii. “Am ajuns să câştig peste 2.000 de lire pe lună, nu e foarte mult aici, pentru că viaţa e scumpă în Londra, dar reuşesc să adun şi să-mi fac toate poftele acum. Mi-am luat un Mercedes, un telefon iPhone ultima generaţie şi am reuşit să mă mut într-o casă nouă. Nu vreau să mă întorc în România! În Anglia câştig cât să întreţin două generaţii! De la un biet spălător de maşini, am ajuns şef peste doctori şi ingineri. Nu şcoala face pe om!”, a explicat românul.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...