Acasă » Galerie foto » EXCLUSIV. #metoo ”reaprinde” mega-scandalul din 2010! Am găsit-o pe fetiţa care l-a acuzat de agresiune sexuală pe Cristi Tabără! Are un iubit cunoscut, iar mama ei…

EXCLUSIV. #metoo ”reaprinde” mega-scandalul din 2010! Am găsit-o pe fetiţa care l-a acuzat de agresiune sexuală pe Cristi Tabără! Are un iubit cunoscut, iar mama ei…

De: Cancan 26/10/2017 | 00:00

Anii au trecut şi rănile par a se fi vindecat, uitate în negura timpului! Campania #metoo a adus, însă, în prim-plan persoane publice victime ale hărţuirilor sexuale, dar şi vedete învinuite că ar fi comis astfel de agresiuni. Una dintre acestea este Cristian Tabără, omul de televiziune fiind acuzat, în urmă cu opt ani, de fosta iubită, că i-ar fi agresat sexual fetiţa. CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, a găsit-o pe copila ajunsă acum o domnişoară în toată puterea cuvântului şi a aflat cum a depăşit ea trauma suferită. (CITEŞTE ŞI: Urmează să fie executat! Unde a dispărut Cristian Tabără, după scandalul sexual cu fiica fostei iubite)

Hashtagul #metoo nu numai că scoate la iveală poveşti cutremurătoare ale victimelor hărţuirilor sexuale, ci readuce în atenţie scandaluri demult ”apuse”, care s-au ”stins” fără o soluţionare concretă, lăsând în urma lor cicatrici. (CITEŞTE ŞI: Logodnica unui cunoscut prezentator TV a făcut cununia în secret. S-a măritat cu altul!)

Fiica fostei iubite a lui Cristian Tabără, pe care omul de televiziune ar fi agresat-o sexual
Fiica fostei iubite a lui Cristian Tabără, pe care omul de televiziune ar fi agresat-o sexual

Un nume sonor implicat într-un scandal de agresiune sexuală este Cristian Tabără, care, în urmă cu şapte ani, a fost acuzat de fosta iubită, Alina, că i-ar fi violat fetiţa de numai 12 ani.

„În dosarul penal cu numărul 2279/P/2010, procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 2 Bucureşti desfăşoară acte premergătoare începerii urmăririi penale împotriva numitului Tabără Cristian sub aspectul săvârşirii infracţiunii de viol asupra unui minor, faptă prevăzută de articolul 197 alineatul 3 din Codul Penal”, preciza, pentru EVZ, purtătorul de cuvânt al Parchetului, procurorul Alexandra Lăncrănjan, la vremea respectivă.

CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, a găsit-o pe tânără şi a aflat cum a depăşit incidentul, dar, mai ales, cum a devenit o persoană de succes.

Campania #metoo se pare că a lăsat-o, însă, indiferentă pe copila devenită femeie în toată puterea cuvântului şi care pare să fi reuşit să treacă peste experienţa cumplită din viaţa ei.

Fiica fostei iubite a lui Cristian Tabără are acum 20 de ani şi poate spune că are în faţă o carieră promiţătoare! Incidentul traumatizant pe care l-ar fi trăit se pare că i-a împins paşii pe drumurile autocunoaşterii şi dorinţei de a-i ajuta pe cei din jur să se înţeleagă şi să accepte tot ceea ce trăiesc. Astfel, tânăra s-a înscris la Facultatea de Psihologie, unde este deja studentă în anul II.

Psihologia nu a fost singurul ”refugiu”, fata apelând la scris pentru a-şi exprima adevăratele sentimente şi trăiri emoţionale. Dacă în psihologie este încă novice, la scris poate considera că a făcut deja primul pas către succes, odată cu lansarea primei cărţi de poezie. (CITEŞTE ŞI: Reacţie COLOSALĂ a lui Cristi Tabără în direct! A RĂCNIT din senin la doi invitaţi care începuseră să…) Mai mult, tânăra are şi un iubit, binecunoscut în mediul online pentru melodiile pe care le compune.

Fiica fostei iubite a lui Cristian Tabără, pe care omul de televiziune ar fi agresat-o sexual
Fiica fostei iubite a lui Cristian Tabără, pe care omul de televiziune ar fi agresat-o sexual

Ajunsă la vârsta primei iubiri, tânăra e fericită că a reuşit să depăşească episodul traumatizant pe care susţine că l-a trăit alături de Cristian Tabără. Fata fostei iubite a omului de televiziune are o relaţie cu un artist cunoscut, de care pare foarte îndrăgostită şi pe care-l susţine în proiectele sale, fiindu-i mereu alături.

Viaţa i-a zâmbit şi fostei iubite a lui Cristian Tabără

Episodul nefast a fost lăsat în spate şi de Alina, fosta iubită a lui Cristian Tabără, care, în urmă cu doi ani, şi-a regăsit liniştea alături de un fost coleg de liceu, cu care s-a şi căsătorit.

Alina, fosta iubită a lui Cristian Tabără, s-a recăsătorit
Alina, fosta iubită a lui Cristian Tabără, s-a recăsătorit

Alina nu a rupt legătura cu presa, ba, mai mult, ea publică periodic povestiri trăite pe propria piele sau experienţe marcante ale oamenilor care-i trec prin viaţă. (CITEŞTE ŞI: Un amănunt mic, dar suspect: Cristi Tabără a renunţat la verighetă!)

Alina a susţinut că fostul iubit, Cristian Tabără, ar fi recunoscut că i-a violat fiica: ”Da, mi-a alunecat degetul în vaginul fetiţei”

În urmă cu şapte ani, scandalul sexual în care a fost implicat Cristian Tabără a ţinut mult timp primele pagini ale ziarelor. Alina, fosta iubită a lui Tabără, îl acuza pe acesta că i-ar fi violat fata de numai 12 ani. Femeia susţinea că a decis să depună plângere la poliţie împotriva acestuia la un an de la incident, pentru că atunci ar fi prins curaj.

Cristian Tabără a fost acuzat că ar fi agresat-o sexual pe fiica fostei sale iubite
Cristian Tabără a fost acuzat că ar fi agresat-o sexual pe fiica fostei sale iubite

”Am vrut să o ţin departe de un eventual scandal de presă. Vreau să-mi protejez copilul. A trecut deja printr-o mare traumă. Un scandal de presă e ultimul lucru de care ar avea nevoie. A fost cumplit pentru ea. Eu şi Cristian Tabără ne-am despărţit între timp. Însă cea mică a insistat să facă asta. A insistat să meargă la poliţie. A depus o plângere după un an de la… acel moment. Nu a fost vorba despre un viol propriu-zis. Să nu vă imaginaţi că s-a ajuns acolo. A fost vorba despre… nici nu ştiu cum să-i spun… Fiica mea este un copil cuminte, am încredere în ea, am încredere în ceea ce spune. Problema e că nu ştiu nici acum dacă e mai bine ca el să răspundă cu închisoarea sau altfel… Este un copil extraordinar. E sinceră, foarte inteligentă şi are o mare sensibilitate. Mă gândesc numai la Alexandra, ce-o fi în sufletul ei? Alexandra nu minte! Cristi, de ce nu recunoşti ce i-ai făcut? Mă întreb: oare Cristi a uitat când mi-a mărturisit că «Da, mi-a alunecat degetul în vaginul fetiţei!»?! Mă aşteptam să se apere într-un fel sau altul, dar nu să spună că nu este adevărat. Mă mir că nu a declarat şi că nu mă cunoaşte, dar probabil e conştient că ne-a văzut multă lume împreună. Nu ştiu de ce se spune că vreau să mă răzbun pe el, când eu nici măcar nu ştiam că urmează să se însoare sâmbătă. Am aflat din ziare. Mai mult, am citit că ar avea o relaţie de trei ani cu cea pe care urmează să o ia de nevastă, iar noi ne-am despărţit abia de un an”, povestea fosta iubită a lui Cristian Tabără în urmă cu şapte ani, când a făcut publică întreaga poveste, acuzându-l pe omul de televiziune că i-ar fi agresat sexual copila de numai 12 ani.

Alina mai susţinea, la vremea respectivă, că ar exista şi martori ai confesiunilor lui Cristian Tabără. Ea le-a menţionat în plângerea depusă la poliţie pe numele omului de televiziune pe două dintre fostele colege ale acestuia. Mai mult decât atât, femeia susţinea că acesta ar fi şi motivul din cauza căruia Tabără s-ar fi despărţit de PRO TV: ”Aceste două persoane au aflat în acea perioadă, direct de la Cristian Tabără, întreaga întâmplare şi de aceea le-am şi menţionat în declaraţia scrisă pe care am făcut-o la poliţie împreună cu fiica mea. Din acest motiv a plecat din Pro TV, dar nu cred că persoanele din conducere ar recunoaşte aşa ceva pentru că au o politică de imagine foarte strictă. Când am aflat incidental, ne-am hotârât să ne despărţim. El a vrut să ne împăcăm a spus că regretă ce a făcut şi s-a rugat mult timp de mine să-l iert, dar nu mai era cazul”. (CITEŞTE ŞI: Fata care îl acuză pe Cristian Tabără de agresiune sexuală, confruntată cu omul de televiziune! „A minţit privindu-mă în ochi!”)

Cristian Tabără a respins acuzaţiile de viol

Cristian Tabără a negat întregul incident, subliniind că el nu a fost înştiinţat de nicio autoritate referitor la faptul că pe numele lui ar fi fost depusă vreo plângere de hărţuire sexuală a minorei sau de viol: ”Mi se pare o mare prostie. Pe mine nu m-a anunţat nimeni, nici poliţia, nici parchetul. Eu nu ştiam nimic despre aşa ceva. Nici măcar nu vreau să vorbesc despre o asemenea prostie”. (CITEŞTE ŞI: Se îngroaşă gluma în dosarul de viol al omului de televiziune! Cristian Tabără, interogat de poliţiştii de la „Omoruri”)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la [email protected] sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Diagnosticul de cancer al prințesei Kate Middleton: Meghan și Harry pun sare pe rana regală?
Diagnosticul de cancer al prințesei Kate Middleton: Meghan și Harry pun sare pe rana regală?
FOTO. Cea mai sexy femeie din lume s-a filmat în timp ce se îmbrăca! Fanii au înnebunit când au văzut-o
FOTO. Cea mai sexy femeie din lume s-a filmat în timp ce se îmbrăca! Fanii...
Românca din Pașcani, FILMARE VIRALĂ! Cum apare cu iubitul celebru, după ce a rămas gravidă
Românca din Pașcani, FILMARE VIRALĂ! Cum apare cu iubitul celebru, după ce a rămas gravidă
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan Fodor sau Andra Măruţă şi foştii parteneri
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan...
Actorul român care s-a însurat de nouă ori după ce a împlinit 50 de ani. Prima soție a avut 17 ani
Actorul român care s-a însurat de nouă ori după ce a împlinit 50 de ani....
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a luat-o pe Ana-Maria, tânăra gravidă în 6 luni, la ocazie?: „Doamne ferește! Cine știe câte victime sunt”
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a...
Ultimele ore de viață ale Corinnei, femeia găsită moartă în dulapul din dormitor. Poliția l-a arestat pe iubitul ei
Ultimele ore de viață ale Corinnei, femeia găsită moartă în dulapul din dormitor. Poliția l-a...
Un copil de 10 ani a făcut o mărturisire care le-a dat fiori polițiștilor și a dus la rezolvarea unui caz de crimă vechi de 2 ani
Un copil de 10 ani a făcut o mărturisire care le-a dat fiori polițiștilor și...
Câte zile e valabilă amiabila?
Câte zile e valabilă amiabila?
Adevărul despre despărțirea dintre Marilu Dobrescu și Iustin Petrescu: ,,N-am putut să mă ridic din pat”. Cum l-a afectat pe artist procedura secretă și când a avut loc, de fapt, separarea celor doi
Adevărul despre despărțirea dintre Marilu Dobrescu și Iustin Petrescu: ,,N-am putut să mă ridic din...
Pensiile din luna mai intră înainte de Sărbătorile de Paște! Premierul Marcel Ciolacu a făcut anunțul chiar în ședința de guvern
Pensiile din luna mai intră înainte de Sărbătorile de Paște! Premierul Marcel Ciolacu a făcut...
Cum era Corneliu Vadim Tudor în rolul de părinte? Cum se impunea fostul politician în familie. „Niciodată nu a ținut de note sau copiii să fie olimpici.”
Cum era Corneliu Vadim Tudor în rolul de părinte? Cum se impunea fostul politician în...
Vali Vijelie și soția lui s-au despărțit! Carmen a confirmat separarea:
Vali Vijelie și soția lui s-au despărțit! Carmen a confirmat separarea: "Nu mai vreau să...
EXPERIMENT. Cum deosebim vopseaua naturală pentru ouă de cea clasică, plină de E-uri
EXPERIMENT. Cum deosebim vopseaua naturală pentru ouă de cea clasică, plină de E-uri
BANCUL ZILEI. Bula îsi întreabă dirigintele: - Dom’ profesor, care e diferența dintre bărbați și femei?
BANCUL ZILEI. Bula îsi întreabă dirigintele: - Dom’ profesor, care e diferența dintre bărbați și...
Cum ar putea folosi armata câinele-robot? VIDEO
Cum ar putea folosi armata câinele-robot? VIDEO
ANUL în care Pământul NU a avut VARĂ! Cum a fost posibil?
ANUL în care Pământul NU a avut VARĂ! Cum a fost posibil?
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol! Imaginile din interiorul vilei i-au uluit pe toți
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol!...
Alimentul care e la mare căutare înainte de Paște. Numărul comenzilor a explodat în România
Alimentul care e la mare căutare înainte de Paște. Numărul comenzilor a explodat în România
Planta plină de vitamine pe care românii evită să o consume din cauza aspectului ei. E bună pentru cei cu diabet sau probleme de digestie
Planta plină de vitamine pe care românii evită să o consume din cauza aspectului ei....
Bărbații între 18 și 60 ani, luați în Armată. Legea care sperie o țară întreagă
Bărbații între 18 și 60 ani, luați în Armată. Legea care sperie o țară întreagă
Adrian „Beleaua” Corduneanu dă cărțile pe față după moartea lui Costel cel Mare
Adrian „Beleaua” Corduneanu dă cărțile pe față după moartea lui Costel cel Mare
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
Românii vor să trăiască mai sustenabil, dar le lipseşte infrastructura. Cum se poate implica mediul privat?
Românii vor să trăiască mai sustenabil, dar le lipseşte infrastructura. Cum se poate implica mediul...
JUDECĂTORII au luat decizia finală. FLORIN CĂLINESCU a primit vestea chiar acum
JUDECĂTORII au luat decizia finală. FLORIN CĂLINESCU a primit vestea chiar acum
Meghan și Harry, umiliți în SUA: Niște escroci
Meghan și Harry, umiliți în SUA: Niște escroci
3 zodii care nu își vor cere NICIODATĂ iertare. Nu aștepta scuze de la acești nativi!
3 zodii care nu își vor cere NICIODATĂ iertare. Nu aștepta scuze de la acești...
Răsturnare de situaţie! Cine a preluat, de fapt, şefia clanului Corduneanu, după moartea Stăpânului Moldovei
Răsturnare de situaţie! Cine a preluat, de fapt, şefia clanului Corduneanu, după moartea Stăpânului Moldovei
Luna plină din 24 aprilie influențează anumite zodii. Cine va cunoaște succesul după acest fenomen
Luna plină din 24 aprilie influențează anumite zodii. Cine va cunoaște succesul după acest fenomen
Cum a cerut-o Aurelian Temișan pe Monica Davidescu în căsătorie:
Cum a cerut-o Aurelian Temișan pe Monica Davidescu în căsătorie: "Unul dintre ei mi-a dat...
Cum reușește Elena Gheorghe să aibă o siluetă de invidiat. La ce renunță artista
Cum reușește Elena Gheorghe să aibă o siluetă de invidiat. La ce renunță artista
Schimbare majoră în viața acestor trei zodii! De la 1 Mai, nimic nu va mai fi la fel pentru ele
Schimbare majoră în viața acestor trei zodii! De la 1 Mai, nimic nu va mai...
Ce documente importante ascunde arhiva de la Vatican. Acestea sunt marile secrete ale Bisericii Catolice
Ce documente importante ascunde arhiva de la Vatican. Acestea sunt marile secrete ale Bisericii Catolice