EXCLUSIV Nervi şi tensiune în familia fostului ginere al Preşedintelui României. Părinţii nu-i dau bani lui Sida să-i cumpere maşină actualei gagici: cum s-a gândit s-o rezolve…

Publicat: 05/07/2017 | 20:22

Necazurile iată că se ţin lanţ pentru fostul ginere al Preşedintelui Traian Băsescu. După un divorţ rapid pe baza unei situaţii cu cântec (aici FABULOASA poveste cu "Strâmtul") Sida iese în sfârşit şi el cu o chipeşă juristă.

Toate bune şi frumoase până la momentul în care tânăra a rămas fără maşină şi, na, ca orice chipeşă s-a uitat cu ochii mari la eroticul ei partener. Fatidicul moment de a rămâne fără maşină s-a consumat la 1 iunie iar până azi el nu a reuşit nimic, cu toate eforturile depuse.

Galantul Sida nu este indiferent de necazul fetei, încearcă din răsputeri să faca rost de una. Nu îi e uşor deloc ţinând cont că nu are nici un venit, contul de economii după mariajul din care a ieşit a rămas la Eba, iar părinţilor săi le-a cam ajuns să îl finanţeze, totuşi mai are puţin şi face 40 de ani. Soluţia acestuia se pare că este de a împrumuta o maşină până când vede ce face, ca să o satisfacă până una alta pe chipeşa juristă. Care a fost şi obişnuită cu resurse. În acest sens, surse DAS (Departamentul de Anchete Speciale al Cancan.ro – certificat siteul nr. 1 din România şi Republica Moldova) categorie B au confirmat că Sida a apelat la mai mulţi cunoscuţi pentru a împrumuta un autoturism în stare bună.

Nu e o situaţie uşoară dat fiind situaţia de mai sus, are însă un ultim as în mânecă, respectiv să-i dea chipeşei cea de-a doua maşină a tatălui său, un Porsche Cayenne. Asta daca părinţii vor fi de acord. Revenim cu noi detalii, suntem tare curioşi cum iese din clinci!

Citește și...