EXCLUSIV. Omul din umbra milionarilor Copos & Ioan Niculae şi-a vândut palatul din Primăverii cu 4 milioane €!

Publicat: 14/02/2018 | 00:00

Omul de încredere al fostului investitor de la ”Rapid” George Copos - şi vorbim aici despre celebrul Dinu ”Vamă” - a reuşit să-şi îndeplinească visul! Personajul care a avut pe mână, o bună bucată de vreme, finanţele Rapidului şi-a vândut, în sfârşit, vila de lux pe care o deţinea în cartierul ”Primăverii” din Capitală. CANCAN.RO, site-ul numărul 1 din România, a aflat că fostul preşedinte de club, care a scris istorie în fotbalul românesc, a reuşit să facă mult-aşteptata tranzacţie după câţiva ani de încercări şi nu s-a lăsat până când nu a obţinut preţul corect! (NU RATA, AICI: Celebrul Dinu ”Vamă” s-a retras din fotbal, dar… A ”flirtat” într-o parcare cu o doamnă pricopsită!)

O tranzacţie imobiliară importantă în lumea bună a Capitalei a avut loc în urmă cu câteva zile, iar în conturile ex-rapidistului a intrat o sumă fabuloasă. Proprietatea impozantă, o vilă enormă cu două etaje din cartierul de lux al Capitalei, Primăverii, a ajuns pe mâna unui important om de afaceri, care i-a plătit lui Dinu Vamă suma de patru milioane de euro.

(CITEŞTE ŞI: Lui Dinu „Vamă” îi merge din plin! Uite ce a făcut cu iubita ziua în amiaza mare!)

De şase ani aştepta omul de încredere al lui George Copos, cunoscut şi prin prisma apropierii sale de patronul Astra Giurgiu, Ioan Niculae, să valorifice importanta proprietate imobiliară. Iată că, până la urmă, norocul i-a surâs, iar problemele sale financiare au rămas în urmă!

Cum şi-a revenit după ce Rapidul a părăsit Liga I

”Omul din umbră” al lui George Copos, care a fost alături de acesta foarte mulţi ani, a suferit o adevărată decepţie, în vara lui 2016. Echipa de suflet a lui Dinu Vamă, Rapidul, a părăsit Liga I, iar fostul preşedinte al grupării a fost extrem de deprimat. Şi-a mai alinat supărarea în braţele iubitei sale, o doamnă respectabilă, cu 15 ani mai tânără, care se înţelege de minune cu fiica lui Dinu, Lucy! (VEZI ŞI: Dinu “Vamă”, aşa cum nu l-ai mai văzut niciodată! Iubita l-a lasat în faţa casei şi… )

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...