Acasă » Galerie foto » EXCLUSIV. Povestea de groază a unei femei din Arad. Îi este teamă că fostul concubin o va omorî, după ce instanţa i-a respins cererea de protecţie

EXCLUSIV. Povestea de groază a unei femei din Arad. Îi este teamă că fostul concubin o va omorî, după ce instanţa i-a respins cererea de protecţie

De: Cancan 22/01/2018 | 13:18
Femeia spune că îi este frică şi să mai meargă pe stradă

În stare de şoc, o femeie din Arad îşi strigă disperarea, după ce instanţa a decis că abuzurile, ameninţările cu moartea şi hărţuirea pe care le reclamă nu sunt motive întemeiate pentru a i se admite cererea de protecţie solicitată împotriva fostului concubin. Fără prea multe şanse de apărare împotriva bărbatului acuzat, victima susţine, cu lacrimi în ochi, că se teme pentru viaţa ei şi că nu are curaj să meargă nici pe stradă. (VEZI ŞI: Şi-a tăiat fiica, apoi a dat foc la casă! ”Pe fondul unei stări de gelozie, şi-a stropit cu benzină...”)

„M-a hărţuit pe stradă de nenumărate ori, cerându-mi să urc la el în maşină. Refuzând să mă urc în maşină a început să tragă de mine, să mă lovească. Să mă ameninţe, spunându-mi că pentru un cuţit mai mult de doi ani nu ia… s-a dus către maşină cu intenţia să scoată cuţitul…”, povesteşte femeia pentru CANCAN.RO, SITE-UL NR. 1 DIN ROMÂNIA.  Ea susţine că a decis să se despartă de concubinul său pentru că nu se mai înţelegeau, însă acest lucru l-ar fi nemulţumit pe bărbat, care ar fi urmărit-o şi ar fi încercat să o bage cu forţa şi sub imperiul ameninţărilor în maşină.

„S-a oprit, a deschis toate portierele de la maşină, a început să mă tragă de mâini. (…) E violent…  În toată încăierarea asta a tras de mine, am rămas cu semne de violenţă pe mâini, pe piept. Am ajuns la spital cu insuficienţă respiratorie pentru că m-a lovit… am ajuns la urgenţă în acea seară, două săptămâni am avut nevoie de tratament şi îngrijiri medicale, a fost o scenă urâtă. La spital m-au consultat, mi-au spus că mi-e zdrobit muşchiul pe piept, dar mi-au recomandat să nu mă duc la medicul legist dacă nu am fracturi, dar cred că am greşit…”, mai spune femeia.

Întreagă scenă a fost văzută de către doi trecători, care au şi acceptat să depună mărturie în instanţă. (CITEŞTE AICI: Vasluianul care şi-a măcelărit iubita la Londra, cunoscut ca o persoană violentă, cu antecedente)

„Am văzut pe stradă, mai jos puţin, că o trăgea de mână spre maşină şi ea tot striga «Nu, nu, nu», se vedea că e speriată… nu se poate aşa ceva… să ajungă să omoare şi după aia ce? Trebuia să îi dea ordin de restricţie”, spune unul dintre martori.

„Toată chestia s-a întâmplat în faţa casei mele şi am văzut că a bruscat-o, încercând să o bage în măşînă, împotriva voinţei ei, a ţinut-o de mâini nu ştiu cu ce scop şi ea plângea”, relatează alt martor.

Nici declaraţiile lor şi nici fotografiile care o înfăţişează pe victimă cu vânătăi la mâini şi pe piept nu au convins, însă, autoritatea judecătorească despre faptul că s-ar impune ca cererea de protecţie faţă de cel acuzat să fie admisă.

„Am ajuns la judecată, iar finalul a fost de aşa natură încât legea nu l-a găsit atât de violent… Instanţa a decis să îmi respingă acea cerere de protecţie. (…) Legea este aşa cum este şi femeile de azi nu pot fi protejate de astfel de oameni, care sunt un pericol, nimeni nu vrea să ne asculte temerile de zi cu zi. Nu ştiu cum să conving organele că acest om este un pericol. Ce să fac, să aştept să mă omoare?”, se întreabă femeia.

Singură ei speranţă rămâne în acest moment la poliţie, de unde aşteaptă soluţionarea dosarelor penale deschise în urma plângerii pe care a depus-o. Şi şefii femeii au depus plângere împotriva bărbatului.

„Pentru că şefii mei au încercat să mă protejeze şi să nu îl lase pe acest om să se apropie de mine, domnul a recurs la un gest să-i taie cauciucul la maşină… s-a deplasat acolo şi i-a măcelărit cauciucul de la măşînă. Ce poate fi mai convingător că omul este un pericol public?”, mai povesteşte femeia.

Cazul este cercetat încă de poliţie.

„În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de ameninţare şi hărţuire, iar poliţiştii efectuează cercetări sub coordonarea unui procuror de caz de la Parchet”, a declarat Lorena Radu, purtător de cuvânt al IPJ Arad.

De cealaltă parte, bărbatul, care nu a recunoscut niciuna din acuzaţiile care i se aduc, susţine că este nevinovat şi că instanţa şi-a spus deja cuvântul prin decizia de respingere a cererii de restricţie.

„Am avut instanţa şi am câştigat şi gata…Nu este adevărat nimic, am fost la Judecătorie şi s-a rezolvat problema… Ea a declarat că nu mai se teme de mine. Gata, am terminat”, a spus bărbatul.

Femeia ar mai putea să formuleze apel la soluţia dată procesului, în termen de 30 de zile. (VEZI ŞI: Crimă la Rădăuţi! Un bărbat şi-a ucis cu sânge rece mama şi a lăsat-o să zacă în casă. Motivul halucinant pentru care a snopit-o în bătaie)

Victima susţine, însă, că îi este în continuare teamă de fostul concubin, care, conform propriilor declaraţii, ar fi ameninţat că o stropeşte cu acid, că îi dă foc sau că o va lovi cu un cuţit.

ALIN TERENTE

 

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Experiment: un tânăr s-a transformat într-un om al străzii pentru a demonstra că poate deveni milionar într-un an. Câți bani a câștigat în 10 luni
Experiment: un tânăr s-a transformat într-un om al străzii pentru a demonstra că poate deveni...
FOTO. Face o avere din imaginile cu ea: apariție controversată a jucătoarei de fotbal!
FOTO. Face o avere din imaginile cu ea: apariție controversată a jucătoarei de fotbal!
BOMBA BOMBELOR! Laura e iubita celui mai în vogă fotbalist de la Real Madrid! Ar trebui să fie ILEGAL să posteze pozele astea
BOMBA BOMBELOR! Laura e iubita celui mai în vogă fotbalist de la Real Madrid! Ar...
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan Fodor sau Andra Măruţă şi foştii parteneri
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan...
Ungaria și propunerea surprinzătoare pentru „dușmanul de moarte”, România. De ce nu a fost posibilă unirea cu țara noastră
Ungaria și propunerea surprinzătoare pentru „dușmanul de moarte”, România. De ce nu a fost posibilă...
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort în accidentul din Deveselu
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort...
Unde este Fito? Povestea celui mai notoriu infractor din Ecuador, care a fugit din închisoarea în care trăia ca un rege
Unde este Fito? Povestea celui mai notoriu infractor din Ecuador, care a fugit din închisoarea...
Misterul morții unei mame și a fiicei ei de 10 ani a fost rezolvat după 24 de ani. Ucigașul a dezvăluit totul de pe patul de moarte
Misterul morții unei mame și a fiicei ei de 10 ani a fost rezolvat după...
Poate fi anulat ITP-ul dacă mașina scoate prea mult fum?
Poate fi anulat ITP-ul dacă mașina scoate prea mult fum?
Cum arată Andreea Bănică atunci când nu este pe scenă: ,,Nu m-am aranjat pentru călcat”. Vedeta s-a filmat fără machiaj și cu părul nearanjat
Cum arată Andreea Bănică atunci când nu este pe scenă: ,,Nu m-am aranjat pentru călcat”....
"Am călătorit în timp". Profesorul ieșit din comă a fost în anul 3906 și spune...
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a exprimat tristețea în mediul online: „Sunt nervoasă și tristă și nefericită.”
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a...
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a luat-o pe Ana-Maria, tânăra gravidă în 6 luni, la ocazie?: „Doamne ferește! Cine știe câte victime sunt”
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a...
ANIMAŢIE. Cum s-a produs accidentul înfiorător de pe A1, în care Valentin a fost străpuns de un parapet vechi. Acasă, doi copii îşi vor aştepta tatăl în zadar
ANIMAŢIE. Cum s-a produs accidentul înfiorător de pe A1, în care Valentin a fost străpuns...
BANCUL ZILEI. Bulă: - Nevastă, dacă un arab ţi-ar da o mie de parai te-ai culca cu el?
BANCUL ZILEI. Bulă: - Nevastă, dacă un arab ţi-ar da o mie de parai te-ai...
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
LAC de lavă SPECTACULOS, observat din satelit! Are peste 200 km lungime
LAC de lavă SPECTACULOS, observat din satelit! Are peste 200 km lungime
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol! Imaginile din interiorul vilei i-au uluit pe toți
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol!...
Cinci zodii care pot face bani frumoși după Paște. Astrele se aliniază pentru ele
Cinci zodii care pot face bani frumoși după Paște. Astrele se aliniază pentru ele
Țeapa pe care au luat-o doi pensionari care și-au cumpărat o casă: “Am fost trași pe sfoară”
Țeapa pe care au luat-o doi pensionari care și-au cumpărat o casă: “Am fost trași...
Decizie finală pentru plata cu BANCNOTE. Noua regulă devine OBLIGATORIE
Decizie finală pentru plata cu BANCNOTE. Noua regulă devine OBLIGATORIE
Beleaua Corduneanu a făcut anunţul. Este CUTREMUR în lumea interlopă
Beleaua Corduneanu a făcut anunţul. Este CUTREMUR în lumea interlopă
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
Locaţiile din faimosul serial Bridgerton pe care le poţi vizita
Locaţiile din faimosul serial Bridgerton pe care le poţi vizita
Este OBLIGATORIU absolut peste tot în România. TE VERIFICĂ imediat
Este OBLIGATORIU absolut peste tot în România. TE VERIFICĂ imediat
Românul de 24 de ani, milionar din nimic. Cum a făcut munți de bani
Românul de 24 de ani, milionar din nimic. Cum a făcut munți de bani
BANC | Bulă, Sfântul Petru și „pomul minciunilor”
BANC | Bulă, Sfântul Petru și „pomul minciunilor”
Fosta soţie a lui Cristi Borcea, transformare spectaculoasă la 54 de ani: Nu-mi propun să întoarcă bărbații capul după mine!
Fosta soţie a lui Cristi Borcea, transformare spectaculoasă la 54 de ani: Nu-mi propun să...
Lovitură grea pentru chef Richard. Juratul a pierdut un concurent după al treilea battle: „Am pierdut?! E corect să iasă!”. Ce au filmat camerele
Lovitură grea pentru chef Richard. Juratul a pierdut un concurent după al treilea battle: „Am...
Lovitura dură pentru TikTok! Comisia Europene suspendă noul program al platformei: ”Există riscuri pentru sănătatea mintală a utilizatorilor”
Lovitura dură pentru TikTok! Comisia Europene suspendă noul program al platformei: ”Există riscuri pentru sănătatea...
Cum se menține în formă Mihaela Bilic la cei 54 de ani? Secretul medicului nutriționist
Cum se menține în formă Mihaela Bilic la cei 54 de ani? Secretul medicului nutriționist
Netflix va lansa serialul pe care milioane de oameni îl așteaptă de câțiva ani. Povestea va fi pe placul abonaților din România
Netflix va lansa serialul pe care milioane de oameni îl așteaptă de câțiva ani. Povestea...
Ce să adaugi în ostropelul de pui ca să-i dai cel mai bun gust. Ingredientul care îi dă o aromă de neuitat
Ce să adaugi în ostropelul de pui ca să-i dai cel mai bun gust. Ingredientul...