EXCLUSIV! Primele reacţii după scandalul de la Băicoi. Manager spital: „Doctoriţa riscă întreruperea contractului. Reacţia ei este…”

Publicat: 08/01/2018 | 11:27

Apar primele reacţii după scandalul în care un medic de la urgenţe, de la Spitalul Băicoi, a refuzat internarea unui pacient şi a jignit-o pe însoţitoarea bolnavei. Managerul spitalului, Andreea Irimescu, a declarat, pentru CANCAN.RO, SITE-UL NR. 1 DIN ROMÂNIA, că medicul riscă întreruperea contractului de colaborare. (VEZI AICI: O femeie, umilită la spitalul din Băicoi! Medicul îi refuză internarea: ”Aici, eu hotărăsc dacă internez sau nu, nu Ploieştiul peste mine!”)

UPDATE: Control de la Ministerul Sănătăţii la Spitalul din Băicoi şi la Spitalul Judeţean de Urgenţă Ploieşti

„Prof. dr. Florian BODOG, ministrul Sănătăţii, a solicitat reprezentanţilor Direcţiei de Sănătate Publică Prahova să efectueze, de urgenţă, o misiune de control la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Ploieşti şi la Spitalul Orăşenesc Băicoi, urmare a informaţiilor apărute în mass-media. Direcţia de Sănătate Publică Prahova va verifica condiţiile în care s-a acordat asistenţa medicală pacientei care s-a prezentat la camera de gardă a celor două unităţi sanitare”, au anunţat, luni, reprezentanţii Ministerului Sănătăţii.

„Am întrunit comisia de etică şi comisia de disciplină. Se vor lua măsuri imediate în ceea ce priveşte problema apărută la actul medical. În ceea ce priveşte atitudinea medicului, este problema medicului comportamentul de care a dat dovadă. Colaborăm pe gărzi de un an cu doctora care vine de la Drajna şi este specialist pneumoftiziolog.  Este prima abatere de acest gen în anul de colaborare. Familia nu a depus nicio plângere, dar ne-am autosesizat după vizionarea filmuleţului. Gestul dumneaei este fără comentarii. În funcţie de decizia comisiilor se vor lua măsuri. Noi avem contract de colaborare cu medicul respectiv şi riscă să fie întrerupt”, a spus Andreea Irimescu, pentru CANCAN.RO, SITE-UL NR. 1 DIN ROMÂNIA.

Doctoriţa făcea doar gărzi la Spitalul Orăşenesc Băicoi, din cauza lipsei medicilor. Vă reamintim că, în ziua de Bobotează, medicul a făcut un scandal monstru, a jignit şi a umilit pe însoţitoarea unei paciente şi apoi i-a rupt fişa medicală. (NU RATA, AICI: Gravidă, umilită într-o maternitate din Iaşi! A stat 32 de ore în travaliu: „Nu te mai screme şi nu mai socate sunete! Când ai făcut sex nu ai urlat atâta!”)

MAYA RADU

Citește și...