EXCLUSIV. Tranzacţia iernii, Dinamo-CFR! Nemec, la schimb cu Nistor plus un milion de euro!

Publicat: 10/11/2017 | 15:19

CFR Cluj a scăpat poziţia de lider în faţa FCSB, după un început de campionat excelent. Ardelenii lui Dan Petrescu vor titlul însă, aşa că vor face întăriri.

După ce au rezolvat transferul lui Costache, de la Dinamo, care a surprins pe toată lumea, cei de la CFR sunt pe cale să mai facă o mutare. Una complexă, de data aceasta.

S-au înţeles cu Ionuţ Negoiţă, patronul clubului Dinamo, pentru transferul lui Adam Nemec. Aici ar fi vorba de un schimb, plus o sumă de bani. Şi nu una mică.

Astfel, Nemec ar pleca la CFR la schimb cu Dan Nistor, fotbalist care a evoluat la Dinamo în mandatul lui Contra, apoi a fost cedat, iar ardelenii vor trebui să-i mai plătească şi un milion de euro patronului ”câinilor”.

Rămâne doar ca Adam Nemec să-şi dea acordul. El intră în această iarnă în ultimele şase luni de contract cu Dinamo şi poate semna atunci cu orice formaţie. Este cunoscut, Gigi Becali îl vrea la FCSB, iar lupta pentru atacantul slovac va fi aprigă. Concret, cine va oferi salariul mai mare va câştiga!