EXCLUSIV. Ultimele imagini cu Ernest Edwards în viaţă. Cântăreţul, pozat pe patul de spital înainte să intre în comă. Avea o privire pierdută

Publicat: 22/11/2017 | 15:10

Denis Oprea, cunoscut în lumea maneliştilor drept Ernest Edwards, a fost fotografiat ieri, cu puţin timp înainte să intre în comă. Poza, făcută în salonul în care era internat, a fost postată pe internet de un prieten, care a transmis un apel disperat şi a povestit ce au zis medicii despre artistul care a fost diagnosticat cu SIDA.

După opt luni de luptă cu teribila boală, ieri, ţambalistul Ernest Edwards a intrat în comă. Prietenul care l-a pozat cât timp era conştient a urcat pe o reţea de socializare imaginea în care se observă că artistul avea o privire pierdută şi era destul de slăbit. El a mărturisit într-un mesaj alarmant că specialiştii le-au spus celor prezenţi la manelist că nu mai are şanse la viaţă.

Citeşte şi. EXCLUSIV. Cauza morţii manelistului Ernest Edwards: SIDA! „Organismul a cedat, a fost vegheat de cel mai bun prieten până în ultima clipă”

Din păcate, fratele şi prietenii săi nu au bani de repatriere şi înmormântare. Astfel că ei au deschis un cont unde se pot face donaţii.

„Dragi prieteni, Denis este într-o stare foarte gravă, nu mai reacţioanează la nimic. A intrat în comă din cauza mai multor complicaţii, corpul lui a cedat, iar doctorii ne-au spus să ne pregătim de înmormântare. Care vreţi să ajutaţi, vă rog să luaţi legătura cu Iuli sau cu mine, vă rog să distribuiţi!!!!! „, a scris un prieten apropiat pe pagina sa de Facebook.

Fanii talentatului manelist sunt în stare de şoc şi nu le vină să creadă că Ernest Edwards nu mai este printre noi.

Te voi iubi mereu, prietenul meu drag„, „Vai, Doamne! Nu îmi vine să cred… un băiat cu mare caracter„, „Offf, Denis…..nu mai am cuvinte „, „Cel bun om, muzicantul numărul 1 şi fineţe rară, îmi pare rău, nespus de rău„, „Nu se poate aşa ceva, ferească Dumnezeu!”, „Off, Doamne, ce-l mai urmăream când studia el!!! Offff…„, „Dumnezeu să-l odihnească în pace sunt şapte dintre mesajele postate pe reţelele de socializare.

Cu durere în suflet vă anunţăm că a încetat din viaţă prietenul şi colegul nostru Ernest Edwards (Denis Oprea). Dumnezeu să-l odihnească în pace! Cei care vreţi să donaţi o sumă pentru repatriere, sunaţi la numărul de telefon 0735044484 (Marian Dobriţoiu). Vă rugăm să daţi share la această postare”, a scris artistul pe internet.

Citește și...