CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, a aflat adevăratul motiv pentru care Rocsana Marcu a dispărut de pe “sticlă”. Deşi, în urmă cu trei luni, anunţa că renunţă la televiziune, adevărul este altul. În realitate, celebra prezentatoare TV a fost concediată, a dat în judecată postul Antena 1 şi solicită să primească daune de 10.000 de euro, pe motiv că i-a fost reziliat abuziv contractul de muncă. (VEZI ŞI: Daniela Crudu revine la TV, după jumătate de an de când şi-a dat demisia de la Capatos! În ce emisiune apare bruneta)

În august, Rocsana Marcu şi-a surprins fanii cu o veste neaşteptată. Prin intermediul contului personal de socializare, blonda şi-a anunţat prietenii virtuali că a renunţat la colaborarea cu Antena Stars pe motiv că planurile ei nu mai coincid cu cele ale conducerii postului. Nu a dat prea multe detalii cu privire la decizia sa de a părăsi grupul Intact Media. (VEZI AICI: ROCSANA MARCU s-a logodit! Le-a arătat tuturor inelul în direct: „Mi l-a dat recent...“)

La momentul respectiv, Rocsana Marcu prezenta emisiunea mondenă Agenţia VIP, alături de Adriana Bahmuţeanu şi Cristian Brancu. CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, a aflat, în exclusivitate, ce s-a întâmplat cu adevărat în urmă cu trei luni. Conform unor surse bine informate, blonda a fost, în realitate, concediată de conducerea postului de televiziune.

Iar acum celebra prezentatoare TV ar căuta să se răzbune. După ce a fost înlocuită din emisiune, Rocsana Marcu, care susţine că şefii i-au reziliat abuziv contractul de muncă, cere despăgubiri Antenei 1. Solicită nu mai puţin de 10.000 de euro! Este decisă să meargă până în pânzele albe şi nu va renunţa la procesul cu postul unde a fost angajată timp de trei ani şi jumătate. (CITEŞTE ŞI: Breaking news. Favorită să-i ia locul este o ”fostă” a lui Cocoş Jr. Logodnica fundaşului lui Gigi Becali a demisionat de la DIGI24!)

Scandal cu Adriana Bahmuţeanu

Sursele CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, mai susţin că Rocsana Marcu devenise, în ultima perioadă, extrem de irascibilă pe durata emisiunilor şi că intra des în conflict cu co-prezentatorii. În iunie, blonda şi Adriana Bahmuţeanu au fost protagonistele unui scandal în timpul pauzei de publicitate de la “Agenţia VIP”.

Cele două s-ar fi certat după ce Rocsana Marcu ar fi lipsit de la şedinţa de sumar, iar pe parcursul emisiunii blonda a îndreptat o discuţie fix în locul unde invitatul nu dorea să se ajungă. În timpul pauzei, Adriana Bahmuţeanu i-a reproşat acest lucru colegei de platou. “Aşa ceva nu se face”, i-ar fi spus fosta soţie a lui Silviu Prigoană. (NU RATA: Cine e vedeta care o înlocuieşte pe Rocsana Marcu la emisiune! Asta da surpriză!)

Rocsana Marcu a făcut atunci o criză de nervi şi a început să ţipe la toată lumea. Ba mai mult, i-ar fi aruncat mai multe replici tăioase Adrianei Bahmuţeanu, de genul “Tu nu te uiţi la tine cum arăţi?”.

Rocsana Marcu a debutat la Antena Stars cu prezentarea matinalului, alături de Răzvan Botezatu. După un timp a fost mutată, iar în locul ei a venit una dintre fiicele marelui fotbalist Dorin Mateuţ. De vină ar fi fost tot comportamentul blondei faţă de colegi. Aşa că a ajuns la “Agenţia VIP”, alături de Cristian Brancu şi Adriana Bahmuţeanu, de unde a fost, în final, concediată. (VEZI AICI: Au recunoscut totul în public. Cât de îndrăgostiţi sunt fostul soţ al gimnastei Maria Olaru şi Rocsana Marcu)

“Dragii mei, aşa cum ştiţi, am împărţit cu voi gândurile şi multe dintre trăirile pe care le-am avut de-a lungul anilor. Deorece îmi respect publicul şi prietenii formaţi de-a lungul a 20 de ani de carieră în televiziune, vreau să fiţi chiar voi primii care află faptul cā am decis că este momentul unei schimbări pe plan profesional. Colaborarea mea cu Antena Stars s-a încheiat, dat fiind faptul că planurile noastre de viitor nu mai coincid, momentan. Am o satisfacţie enormă, datorită faptului cā am pus bazele dezvoltării şi creşterii semnificative în ceea ce priveşte audienţa acestui post, alături de o echipă minunată. A fost o colaborare frumoasă, pe parcursul celor trei ani şi jumătate şi vreau să le mulţumesc celor din conducerea Antenei Stars, dar şi echipei cu care am petrecut zi şi noapte la muncă. Este momentul pentru pentru noi începuturi. iar viitorul sună bine!”, a postat Rocsana Marcu, în august, pe contul personal de socializare. (NU RATA: Rocsana Marcu a pierdut GRAV ”războiul” împotriva kilogramelor!)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citeste despre:rocsana marcu, rocsana marcu antena stars, rocsana marcu concediata, rocsana marcu proces antena 1, rocsana marcu agentia vip, rocsana marcu scandal adriana bahmuteanu, rocsana marcu proces antena 1, rocsana marcu daune antena 1


Share On Facebook