EXCLUSIVITATE NAŢIONALĂ. Amănunte uluitoare ies la iveală în ultimul scandal din showbiz. Naşul a plătit 70.000 € pentru ca Alex Velea să divorţeze de fosta soţie!

Publicat: 25/09/2017 | 00:00

Alex Velea a dat uitării ”scheletele” din dulap şi a pornit cel mai nou scandal din showbiz! Artistul i-a declarat război naşului său, Lucian Mitrea, pe care l-a acuzat de trădare, uitând de vremurile în care a apelat cu disperare la impresar pentru a-l ajuta să o ia de nevastă pe Antonia! CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, a aflat toate dedesubturile scandalului dintre Velea şi naşul Mitrea, dar şi cât ar fi plătit artistul pentru a obţine divorţul de la fosta lui soţie, Ana. De fapt, nu Velea a plătit, ci naşul Lucian Mitrea! (CITEŞTE ŞI: Alex Velea, primele declaraţii despre războiul cu naşul Mitrea)

„Dacă tăceam, filosof rămâneam” – aşa îşi va spune, probabil, Alex Velea după ce va realiza că atacul la Lucian Mitrea, naşul său de cununie, din căsnicia cu Ana, scoate la iveală ”schelete” din dulap demult date uitării, care aşa ar fi şi rămas dacă pe artist nu l-ar fi luat gura pe dinainte.

Zilele trecute, Alex Velea se plângea în presă că se simte înşelat şi trădat de Lucian Mitrea, după ce acesta ar fi refuzat să-i plătească un onorariu de la un concert, fapt pentru care, în decembrie 2016, l-a şi dat în judecată. (NU RATA, AICI: Lucian Mitrea şi-a cumpărat bolid de 250.000 de euro. Va fi singurul model care va circula pe şoselele din România)

„Îmi pare rău că am ajuns în situaţia asta, pentru că împreună am împărţit o pâine pe vremuri. A fost ultimul lucru pe care mi l-aş fi dorit să-l fac (să-l dau în judecată, n.r.), dar a trebuit. M-am simţit trădat şi păcălit. Şi nu se face aşa ceva între foste rude şi, mai ales, foşti prieteni, colaboratori. Aşa a considerat el că trebuie să încheie relaţia asta, nu a fost cinstit până la capăt şi a crezut că trebuie să aplice tratamentul acesta de corecţie mie şi impresarului meu de acum”, a spus iubitul Antoniei.

Velea se pare însă că a uitat şi de vorba din bătrâni care spune ”Mâna care te hrăneşte n-o muşca” şi a lansat atacul dând cu totul uitării binele făcut de naşul Mitrea.

CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, a aflat detalii uluitoare despre relaţia lui Alex Velea cu Lucian Mitrea din vremea în care artistul vedea în soţul Andreei Bănică un adevărat tată spiritual.

Surse din imediata apropiere a lui Alex Velea au dezvăluit pentru CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, că artistul, deşi se plânge că are de recuperat de la Lucian Mitrea aproximativ 5.000 de euro, de fapt îi datorează acestuia o sumă colosală.

Potrivit surselor CANCAN.RO, iubitul Antoniei a apelat la Lucian Mitrea pentru a-l ajuta să ”scape” din căsnicia cu Ana Velea. Disperat că mulatra îi condiţionează divorţul de primirea unei sume mari, Velea a dat fuga la tatăl său spiritual, Lucian Mitrea, şi i-a cerut acestuia 70.000 de euro, bani care au ajuns în conturile Anei în schimbul eliberării cântăreţului din mariajul pe care nu şi-l mai dorea. (VEZI AICI: De ce a divorţat Alex Velea de fosta soţie, Ana. Solistul a dezvăluit abia acum motivele separării!)

Lucian Mitrea, ca un părinte iubitor, i-ar fi virat personal cei 70.000 de euro Anei Velea cu titlul ”tranzacţie divorţ”, însă Alex Velea ar fi dat cu totul uitării acest episod şi nu i-ar fi înapoiat niciodată cei 70.000 de euro naşului.

Contactat de CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, Lucian Mitrea a refuzat cu vehemenţă să facă vreun comentariu despre acest episod din relaţia lui cu Alex Velea: ”Nu vreau să fac nicio declaraţie!” (I.D.) (CITEŞTE ŞI: Vincenzo Castellano a făcut chef după ce Antonia a primit actele de divorţ! Italianul, din nou în faţa altarului)

CANCAN.RO va reveni cu detalii despre această poveste: cine se află, de fapt, în spatele lui Velea şi ce alte sume îi datorează Andreei Bănică şi soţului acesteia, Lucian Mitrea. E vorba de mii de euro!

Recomandarea CIAO.RO