EXCLUSIVITATE. Vedeta Antenei a nimerit într-un patrulater amoros de pomină. Iubitul cunoscutei prezentatoare TV s-a ”răfuit” la LOFT cu fosta logodnică, o bombă-sexy a anilor 2000. Calificata Daniela s-a aşezat la masa unde campionul Costel se afla cu ştirista Andra Trandaş

Publicat: 21/11/2017 | 00:00

După ce CANCAN.ro, site-ul nr. 1 din România, v-a dezvăluit, în exclusivitate, AICI, că prezentatoarea TV Andra Trandaş are un nou iubit, noi fiind cei care am publicat şi primele imagini cu cei doi, astăzi revenim cu o poveste incendiară! Andra a nimerit într-un patrulater amoros de pomină, iar CANCAN.ro vă prezintă toate detaliile. (VEZI ŞI: Avem imagini exclusive cu cel mai nou cuplu din showbiz! N-a mai avut răbdare până în dormitor şi… Puştiulică a ”tăbărât” în faţa blocului pe ştirista de la Antenă!)

Potrivit surselor DAS (Departamentul de Anchete Speciale al Cancan.ro), categoria A, noul iubit al Andrei Trandaş, Costel, a avut până de curând o relaţie cu Daniela Petrişor, o bombă sexy a anilor 2000. Relaţia lor a durat patru ani şi s-a încheiat, susţin aceleaşi surse, fiindcă Daniela Petrişor avea un amant. Amantul ar fi un personaj cunoscut în lumea bună, Costin Predoi, care ar fi avut şi el, în trecut, o scurtă aventură cu Andra Trandaş! Pe de altă parte, Predoi nu ar avea o situaţie financiară prea bună, fiind departe de a fi un milionar, spun aceleaşi surse. (VEZI ŞI: Am pozat-o în costum de baie pe vedeta Antenei. Poate ”candida” la cel mai sexy-posterior al unei prezentatoare TV! Fotografii periculoase…)

Povestea nu se termină aici: Daniela Petrişor, fosta iubită a lui Costel, ar fi avut în trecut o relaţie şi cu Fernando Enciu. Actualul ei iubit, Costin Predoi, a fost însurat cu Magda Predoi, o blondă care ar fi fost terorizată de Daniela Petrişor, acesta fiind şi motivul pentru care a părăsit căminul conjugal pe care îl avea cu Costin.

Costel, actualul iubit al Andrei Trandaş are, spre deosebire de Costin, o bunăstare ieşită din comun, fiind unul dintre actualii ”campioni” ai Alexandriei. Sursele citate au mai precizat că, în ultimii doi ani în care Costel a avut o relaţie cu Daniela Petrişor, fosta bombă sexy a anilor 2000 s-ar fi iubit în paralel şi cu Costin, actualul ei prieten oficial.

Altercaţie la LOFT, vineri seară, între Daniela şi Costel

Am ajuns la punctul cel mai tare al poveştii, care este oricum fabuloasă. Vineri seară, cele două cupluri au ajuns să stea la aceeaşi masă la LOFT! Potrivit martorilor, Daniela a fost cea care s-a aşezat la masa ocupată de Costel şi Andra, fără să fie invitată de aceştia. Desigur, Costin, cel care o însoţea pe Daniela, a fost şi el nevoit să se aşeze.

Cei care au asistat la scenă povestesc că, la un moment dat, între Daniela şi fostul ei iubit, Costel, s-a iscat o altercaţie! Din fericire, potrivit martorilor, lucrurile nu au degenerat. De altfel, nici Daniela Petrişor şi nici Costel, fostul ei iubit şi actualul prieten al Andrei Trandaş, nu sunt recunoscuţi ca fiind agresivi. Iar în cazul în care spiritele s-ar fi încins peste măsură, bodyguarzii de la LOFT ar fi intervenit cu siguranţă, ei fiind recunoscuţi pentru promptitudinea cu care aplanează scandaluri, dovadă cel în care a fost implicat Dan Petrache, fiul temutului „Şefu'”, Adrian Petrache! (VEZI ŞI: Au făcut haos în club, iar Gigi Becali a reacţionat! Avem imaginile în exclusivitate naţională! Meme şi ginerele lui, fiul temutului Şefu’, s-au luat în club cu bodyguarzii la Loft: „Bă, mie nu mi-e frică de puşcărie”)

Andra Trandaş şi-a dorit o relaţie oficială cu Costin Predoi!

Detaliile fabuloase nu se opresc cu una, cu două. Am amintit mai sus de aventura pe care Andra Trandaş ar fi avut-o cu Costin Predoi, însă, potrivit surselor noastre, prezentatoarea TV şi-a dorit mai mult de atât. Andra ar fi vrut să aibă o relaţie oficială cu Costin Predoi, prezentatoarea TV sperând că acesta va divorţa pentru ea. Ce nu ştia Andra Trandaş era că Predoi avea deja o amantă, în persoana Danielei Petrişor. În cele din urmă, Predoi a divorţat de soţia sa, Magda, dar nu pentru a începe o relaţie cu Andra, ci pentru Daniela Petrişor! (Citeşte pe CANCAN.ro, site-ul nr. 1 din România şi: Telenovelă între prezentatoarea de la Antenă şi moştenitorul BGS. S-au reîmpăcat după ce el a ”tradus-o” cu o femeie măritată!)

După cum vedeţi, povestea este mai mult decât întortocheată. Motiv pentru care vă vom ţine la curent cu evoluţia situaţiei!

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...