EXPLICAŢIILE LUI Liviu Guţă despre gestul şocant de a publica vocea Denisei după moarte. Ce spune manelistul

Publicat: 25/07/2017 | 16:31

Liviu Guţă a explicat de ce a postat o înregistrare audio cu Denisa în care ea afirma că işi ia tratamentul şi se simte mai bine. Guţă a fost aspru criticat pentru gestul său făcut după moartea artistei iar acum a spus că artista a fost de acord cu asta!

Liviu Guţă a şters iniţial postarea cu vocea Denisei, pentru că fanii au început să vocifereze şi să-l critice că ce face el atinge memoria artistei, iar apoi s-a hotărît să dea explicaţii

Sunt obosită. Acum sunt la tratamente. Sunt foarte bine acum, doar că am luat nişte medicamente… Mă simt bine, da, foarte bine”, ii spunea Denisa lui Liviu Guta.

In primul rând, acea convorbire telefonica înregistrată, a fost făcută cu acordul Denisei, chiar rugându-ma sa o postez pe facebook ca voi fanii sa vedeţi ca este bine şi ca se lupta cu adevărat sa îşi revină, asta datorită faptului ca unii credeau ca ea vrea sa isi facă imagine de marketing. Aşa ca l-am sunat pe Marian Vasile care era cu ea şi a spus sa postez eu pe site-uri de socializare înregistrarea aceasta. (Lumea vroia măcar un mesaj de la ea sa stie ca e bine)”, a explicat Liviu Guta.

Liviu Guta si-a explicat gestul in fata fanilor
Liviu Guta si-a explicat gestul in fata fanilor

Eu nu am făcut-o, nu am mai postat pentru ca la vreo doua zile, Denisa a intrat pe alt post de televiziune şi a vb ca este mai bine şi ca face tratament! Ieri m-am gândit sa postez acea înregistrare ca voi sa vedeţi ca ea nu a minţit şi ca sa chinuit foarte mult sa treacă peste asta dar nu a fost sa fie ! Am vrut sa ii auziţi măcar vocea ei blândă si slaba cât sa chinuit aceasta fata cu chip de înger habar nu aveţi! Noi muzicantii suntem expuşi la prea mult efort atunci când prestam , deoarece nu este uşor sa canti si sa nu dormi noaptea si sa alergi sa faci lumea fericita !!! Va rog din suflet şi din toata inima nu mai vorbiţi prost dacă nu cunoaste-ti despre ce este vorba! Repet a fost dorinţa Denisei sa postez acea înregistrare martori sunt Marian Vasile şi mama Denisei !!!…Am şters acea covorbire alături de Denisa ca sa nu mai văd mesaje proaste, sa comentaţi urat fără sa ştiţi exact cum sta treaba !!!! Nu sunt usa de biserica fiecare om mai greşeşte in viaţa suntem oameni toţi!!! Cu stima şi consideraţie Liviu Guta Dumnezeu sa te odihneasca in PACE colega mea!”, a incheiat Liviu Guta.