Simona Halep a câştigat peste 20 de milioane de euro din tenis, astfel că familia ei îşi permite achiziţii extravagante. Nicolae Halep, fratele jucătoarei, tocmai şi-a achiziţionat un Bentley în valoare de 180.000 de euro.

"Când iese prin prin oraş este imposibil ca lumea să nu întoarcă privirile după maşină. E o bijuterie", a precizat o sursă pentru Telekom Sport.

Nicolae, singurul frate al Simonei, se ocupă şi de investiţia imobiliară pe care sportiva a decis să o facă în nordul staţiunii Mamaia. Este vorba de un imobil ale cărui apartamente vor fi, cel mai probabil, închiriate în vara fiecărui an.

În afara Simonei Halep, numărul unu mondial, care în primul tur va avea o misiune facilă la Australian Open, urmând a juca cu o reprezentantă a gazdelor, Destanee Aiava, jucătoare de doar 17 ani şi aflată pe locul 193 în clasamentul mondial, celelalte cinci românce de pe tabloul principal al celui dintâi turneu de Mare Şlem al anului, Australian Open, au avut parte de adversare puternice la tragerea la sorţi.Sorana Cîrstea (27 de ani 37 WTA) o va înfrunta pe kazaha Zarina Dias (24 de ani, 60 WTA), care s-a impus în singura lor confruntare, în 2014, în calificări la Wuhan, cu 7-6 (1), 6-4.

Citeste despre:halep, simona halep, achizitie 180000 euro, masina luxoasa simona halep


Share On Facebook