Familia Halep, achiziţie de 180.000 de euro! Cu ce maşină era aşteptată Simona la aeroport

Publicat: 25/01/2018 | 11:32

Simona Halep a câştigat peste 20 de milioane de euro din tenis, astfel că familia ei îşi permite achiziţii extravagante. Nicolae Halep, fratele jucătoarei, tocmai şi-a achiziţionat un Bentley în valoare de 180.000 de euro. Cu superbul bolid ar fi putut fi aşteptată Halep după întoarcerea de la Australian Open. Din fericire, Simona Halep s-a calificat în finală, aşa că va mai sta ceva la Melbourne.

Când iese prin prin oraş este imposibil ca lumea să nu întoarcă privirile după maşină. E o bijuterie„, a precizat o sursă pentru Telekom Sport.

Nicolae, singurul frate al Simonei, se ocupă şi de investiţia imobiliară pe care sportiva a decis să o facă în nordul staţiunii Mamaia. Este vorba de un imobil ale cărui apartamente vor fi, cel mai probabil, închiriate în vara fiecărui an.

Simona Halep a învins-o în semifinalele Australian Open pe Angelique Kerber, într-un meci dramatic. 6-3, 4-6, 9-7 a fost scorul final pentru Simona Halep, după ce ambele jucătoare au ratat mai multe mingi de meci. Simona Halep o va întâlni în finala Australian Open pe daneza Caroline Wozniacki. În confruntările directe, Wozniacki o conduce cu 4-2 pe Halep. Halep este la a treia finală de Grand Slam, după cele două pierdute la Roland Garros, contra rusoaicei Maria Sharapova şi letonei Jelena Ostapenko.

Recomandarea CIAO.RO