Familia lui Adi Minune s-a mărit! Karmen a făcut publică prima poză cu cel mai mic moştenitor

Publicat: 26/12/2017 | 18:26

Surpriză frumoasă în lumea mondenă din România! Familia cunoscutului manelist Adi Minune s-a mărit, iar fata lui cea mare a dezvăluit prima imagine cu micul prinţ. Când l-au văzut, fanii au fost copleşiti de ipostaza în care apare alături de Karmen Minune.

 Karmen, fata cea mare a lui Adi Minune, l-a prezentat lumii întregi pe cel mai tânăr membru al familiei sale. Artista a urcat pe Instagram o poză în care ţine în braţe un superb băieţel şi îl sărută cu patos pe obrazul stâng. Momentul emoţionant a avut loc lângă bradul de Crăciun, iar ţinutele lor nu au scăpat neobservate de internauţi. În mesajul scris în dreptul fotografiei, Karmen Minune nu a dezvăluit care e gradul de rudenie dintre ea şi micul prinţ.

„Cel mai mic membru al familiei” e descrierea pe care a pus-o fiica lui Adrian Minune în dreptul imaginii făcută publică pe o reţea de socializare.

Mesajul lui Karmen i-a luat pe mulţi prin surprindere care au felicitat-o şi i-au lăsat mai multe comentarii.

„Frumoşi amândoi”, „Foarte scumpi”,”La mulţi ani!” sunt doar trei dintre mesajele lăsate de fani.

Adrian Simionescu, cunoscut sub numele de scenă Adi Minune, este unul dintre cei mai cunoscuţi artişti de manele, muzică ţigănească şi muzică lăutărească din România. Cântăreţul este căsătorit de mai bine de 20 de ani cu Cati, împreună cu care are trei copii: Carmen, Adriana şi Adrian. Karmen se iubeşte cu regizorul Bogdan Daragiu.

Citește și...