Fata cea mică a lui Adrian Minune are iubit! Cu cine se iubeşte adolescenta de 15 ani

Publicat: 09/02/2018 | 11:08

Pe sora ei mai mare, Carmen, o ştiu toţi, dar nici ea nu se lasă mai prejos! Adriana, fata cea mică a lui Adi Minune, s-a transformat într-o domnişoară în toată regula. Chiar dacă a picat Evaluarea Naţională de anul trecut, cu media 4.95, se pare că puştoaicei îi merge bine pe alte planuri. Adolescenta s-a pozat cu noul ei iubit şi a fost asaltată de mesaje de felicitare, din partea prietenilor virtuali. 

Mezina familiei e îndrăgostită lulea de iubitul ei şi se laudă cu el pe reţelele de socializare. Adriana Simionescu a postat o imagine în care apare alături de prietenul ei, pe o reţea de socializare. Reacţiile prietenilor virtuali n-au întârziat să apară!

„Fericirea într-o singură poză”, a scris Adriana Simionescu, pe contul ei Instagram. 

„Foarte frumos cuplu! Mă simt mândră că am ajutat la formarea lui!”, „Să vă ţină, fraţii mei frumoşi!”, „Iubiţii mei!”, „Nu îmi vine să cred ce văăăăd! Te-ai îndrăgostit, nepoţele! Bravo! Mulţi pupici!”, „Să vă ţină, sora mea! Să fiţi fericiţi”, „În sfârşit ai dat şi tu de bine! Aşa te vreau! Ţine capul sus! Ai grijă de tine, te pup!”, au fost doar câteva din comentariile  primite de Adriana la poza cu iubitul ei. 

Citește și...