Fata din neam de căldărari care a cucerit juriul de la „X Factor”: „Nu ştiu dacă va conta că sunt de etnie romă”

Publicat: 17/09/2017 | 15:21

Narcisa Stănescu, în vârstă de 17 ani, face parte dintr-o şatră de căldărari din comuna Lieşti, judeţul Galaţi. Adolescenta s-a hotărât să participe la „X Factor”, fiind încurajată de tatăl şi de soţul ei.

Delia, Carla’s Dreams, Horia Brenciu şi Ştefan Bănică Jr. au fost lăsaţi fără cuvinte de prestaţie frumoasei Narcisa. Tânăra, îmbrăcată în port tradiţional roşu cu fir auriu, a interpretat o melodie în engleză, intitulată „„When I’m Gone“, cântecul Annei Kendrick. 

Juriul de la „X Factor” a fost impresionat atât de vocea fetei, cât şi de frumuseţea ei. La începutul piesei, Narcisa Stănescu a ţinut ritmul cu ajutorul unui pahar. Deşi are doar 17 ani, adolescenta este deja măritată de opt lunim, cu cel căruia i-a fost promisă încă de la vârsta de şase ani.

Aşa e tradiţia la noi”, a mărturisit Narcisa.

 

 

Mai multe emoţii am acum decât am avut la nunta mea! Nu ştiu dacă va fi sau nu un punct de reper faptul că sunt de etnie romă, eu aşa mă prezint în faţa lor şi aşa voi fi mereu, nu mă voi schimba pentru nimic în lume!”, a declarat tânăra.

Juraţii i-au dat „Da” pe linie şi au complimentat-o pentru vocea şi frumuseţea ei.

Doamne, ce frumuseţe! Narcisa Sălbatică! Eşti spectacol! Foarte tare şi complicată alegerea muzicală! E rar ce ai tu! Eu nu am mai văzut aşa apariţie! Cred că m-ai fermecat”, i-a mărturisit Delia tinerei.

Codin Maticiuc: „De aseară o iubesc pe ţiganca asta de 17 ani”

 

Tânăra Narcisa Stănescu a impresionat şi alte vedete, nu doar juriul de la „X Factor”. Codin Maticiuc a scris despre ea pe Facebook, fiind impresionat de vocea fetei, dar şi de frumuseţea ei.

De aseară o iubesc pe ţiganca asta de 17 ani, Narcisa. Frumoasă de pică, voce, ritm, engleză bună, dezinvoltură, vocabular, într-un cuvânt şi o literă: X Factor. Au mai mai fost câteva voci foarte bune, dar, aşa cum v-am spus, nu e despre voce. E despre X-Factor. Dacă prinţesa ţiganilor din Galaţi divorţeazp vreodată şi vrea ceva pe genu’ Adrian Minune da’ fără voce, ne vedem direct la primărie. Mă f*t în ea de burlăcie. Şi fac nunta-n ţigănie”, a scris Maticiuc.

 

Angie Voicu