Femeia de afaceri din Vaslui care s-a sinucis şi a fost găsită de fetiţa ei, condusă pe ultimul drum! Ce a făcut soţul la căpătâiul ei

Lacrimi şi durere la funeraliile Ionelei Ciobotaru, femeia de afaceri din Vaslui care şi-a pus capăt zilelor şi a fost găsită moartă de fiica ei de 13 ani! Oamenii care au venit să-i aducă un ultim omagiu au rămas fără cuvinte când l-au văzut aşa pe bărbatul femeii.

Ionela Ciobotaru, femeia de afaceri din Vaslui care şi-a pus capăt zilelor şi a fost găsită moartă de fiica ei de 13 ani, a fost condusă pe ultimul drum. Prietenii veniţi să-i aducă un ultim omagiu au rămas fără cuvinte când au văzut cum se comporta soţul defunctei. Se pare că bărbatul nu a vărsat nici măcar o lacrimă la înmormântarea soţiei şi a fost în permanenţă distant şi restras.

“Tatăl Nelei a fost cel mai distrus de moartea ei. Întreaga familie a vărsat lacrimi încontinuu cât a fost purtată până la mormânt. Numai bărbatul ei nu a schitat niciun gest, sau măcar sã se vadã că îi pare rău dupã ea. Nimic! Pleca de acasă cu zilele şi când venea acasă îi făcea numai scandal. Nu a meritat-o şi acum a băgat-o în mormânt. A făcut totul pentru familie, a îndurat toate porcăriile pe care le făcea nemernicul ăla. Acum zace între patru scânduri! Păcat de săracii copii”, au declarat apropiaţii familiei pentru vremeanoua.ro.

Citeste despre:ionela ciobotaru, ionela ciobotaru sinucidere vaslui, ionela ciobotaru sot inmormantare


Share On Facebook