Femeie salvată în ultima clipă de polițiști. Soțul ei urma să o taie cu drujba

Publicat: 05/04/2020 | 18:59
Femeie salvată în ultima clipă de polițiști. Soțul ei urma să o taie cu drujba

La data de 5 aprilie a.c., în jurul orei 16,00, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Tălmaciu au fost solicitați să intervină în localitatea Turnu Roșu, pe strada Malului, în vederea aplanării unui conflict în familie.

La fața locului s-a deplasat un echipaj format din doi polițiști, care, din primele cercetări, au stabilit că un bărbat din localitatea amintită și-a agresat soția și a scos-o din locuință.

Ce a făcut poliția

La sosirea echipajului de poliție, bărbatul a continuat să fie agresiv și, cu o drujbă, a amenințat polițiștii cu acte de violență. Bărbatului i s-a pus în vedere să înceteze de îndată, însă, în ciuda somației, nu s-a conformat.

În această situație, unul dintre polițiști a somat agresorul și a tras un foc de avertisment în aer. Întrucât nici de această dată agresorul nu a încetat acțiunile, polițistul a executat un foc de armă asupra bărbatului, rănindu-l în picior.

Agresorul este conștient, a fost transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale și a fost internat sub pază.

Femeia este în afara oricărui pericol

Cercetările au fost preluate de Parchetul de pe lângă Tribunalul Sibiu în vederea stabilirii situației de fapt, a încadrării juridice a faptei și aplicării măsurilor legale în consecință.

Imagine de Willfried Wende de la Pixabay