Femeile vor face coadă la uşa lui! Anunţul făcut de Cătălin Botezatu!

Publicat: 27/11/2017 | 17:25

Cătălin Botezatu este un bărbat liber! Fanele lui îl pot asalta, nu e nici un impediment în tentativa lor de a-l cuceri! Creatorul de modă tocmai a făcut anunţul pe reţeaua de socializare.

”Single” a scris Botezatu, iar postarea lui a avut peste 2.000 de aprecieri şi peste 350 de comentarii.

Iubirile lui Botezatu

Cătălin Botezatu a fost şi este unul dintre cei mai râvniţi burlaci din showbiz-ul românesc.

De-a lungul anilor, creatorul de modă s-a iubit cu femeie frumoase şi celebre, însă cu niciuna nu a ajuns la altar.

În cadrul unui interviu pe care l-a acordat pentru o emisiune de la Pro TV, Cătălin Botezatu a fost întrebat cât a durat cea mai scurtă poveste de iubire a sa. Acesta a răspuns fără să stea pe gânduri, mai în glumă, mai în serios: „O juma de oră”.

Cătălin Botezatu a comentat şi despre iubirile sale adevărate.

„Sunt iubiri care încă sunt în sertăraşele inimii mele. pentru că sunt femei care au rămas acolo undeva, care şi-au pus amprenta şi niciodată nu voi putea spune că le voi uita sau că voi înceta să le iubesc: Dana Opsitaru, iubirea vieţii mele, cu care am stat şapte ani, apoi Tania Budi, Vanda Vlasov.

Bine, nu sunt adeptul palmaresului, al carneţelului  în care să spun toate femeile, mai ales celebre, că ar fi urât, mai ales că sunt măritate şi erau măritate şi atunci”, a declarat Cătălin Botezatu.

Întrebat cu cine ar reînnoda relaţia, dacă ar putea, designerul, care a dezvăluit recent cine a fost prima fată de care s-a îndrăgostit,  a evitat răspunsul:

„Nu pot să vă spun. Secret. Aş aduce în viaţa mea, din nou, persoana care m-a făcut să fiu fericit, care m-a făcut să vibrez, dar din păcate, momentele astea durează foarte puţin. Şi atunci… poate că una sau două femei din viaţa mea, pe care le-aş aduce în prezent. Deşi, am încercat asta şi a fost un haos. Ciorba reîncălzită n-a mai avut acelaşi farmec. Nu pot să spun despre cine este vorba din respect pentru acea persoană”.

Citește și...