Fetele de la Roller Sis scandalizau România în urmă cu patru ani. Le-am ”găsit” pe surorile lesbiene! Azi arată cu totul altfel, au renunţat la muzică şi…

Publicat: 21/05/2017 | 00:00

Surorile ”lesbiene” care s-au lansat pe piaţa muzicală scandalizau România în urmă cu ceva ani, până ce, la un moment dat, s-au retras la fel de brusc cum apăruseră. Fetele de la ”Roller Sis” au ajuns în Germania, intrând într-un con de umbră. CANCAN.ro, site-ul numărul unu din România a aflat însă că... s-au despărţit, mergând pe drumuri diferite în viaţă.  (Toate noutăţile pe PARFUMERIA.RO, oficial site-ul nr. 1 de shopping al vedetelor)

Isabell şi Lisa Ipati au decis acum aproape trei ani să uite de România şi s-au stabilit în Germania, pentru că, spuneau ele AICI, erau sătule de mincinoşi şi nu găseau în ţara noastră un manager serios care să le reprezinte.

Lucrurile s-au schimbat însă radical, între timp, pentru surorile de la ”Roller Sis”. Fetele au recunoscut că, de fapt, nu exista nici un fel de atracţie sexuală între ele, şi totul era doar o strategie de marketing, similară celei folosite de fetele din formaţia rusă ”Tatoo”.

Şi fizic ele nu mai par fetele ”inocente”, cu alură de şcolăriţe, de altădată şi asta graţie îmbunătăţirilor oferite de medicina estetică. (CITEŞTE ŞI: Surorile lesbiene lovesc din nou! Vezi în ce ipostază au fost surprinse cele doua artiste!)

Mai mult decât atât, fetele n-au găsit managerul ”serios” la care visau în Germania, şi au abandonat muzica. În plus, chiar dacă erau nedespărţite pe vremuri, viaţa a luat o altă întorsătură în cazul lor, după cum a aflat CANCAN.RO, SITE-UL NR. 1 DIN ROMÂNIA.

Isabell a rămas în Germania şi, potrivit informaţiilor de pe contul comun al formaţiei, ea se ocupă în continuare de imaginea fostei trupe şi postează noutăţile pe reţelele de socializare. Lisa, în schimb, s-a mutat în Spania, la Ibiza, unde trăieşte o frumoasă poveste de dragoste cu un român, dacă este să ne luam după informaţiile pe care chiar ea le face publice pe Facebook!

Acum trei ani, fetele îşi făcuseră implanturi cu silicoane şi voiau să se refacă în Germania, ţară pe care o considerau potrivită să-şi continue cariera muzicală. “Noi nu am renuntat la muzica, suntem acasă în Germania, a trebuit să ne refacem după operaţie. Revenim în România când vom găsi managerul potrivit şi serios”, spunea atunci Isabell. (CITEŞTE ŞI: CUM AU FOST SURPRINSE DOUĂ LESBIENE LA METROU. TRECĂTORII SUNT ORIPILAŢI)

Citește și...