Fiica adoptivă a Danei Nălbaru, prima vizită la bunici! Imaginea care a topit milioane de inimi: „Trei minuni superbe! Să vă trăiască!”

Publicat: 26/12/2017 | 15:51

Prima zi de Crăciun au petrecut-o în familie, alături de micuţa pe care au adoptat-o în urmă cu mai bine de o lună. Dar azi, Dana Nălbaru şi soţul ei şi-au luat minunile şi le-au dus la bunici. Această zi sfântă va rămâne în memoria fetiţei adoptive a cuplului, pentru că e cea în care îi cunoaşte pe părinţii celor care i-au devenit la sfârşitul acestui an mamă şi tată. Vedeta a făcut publică o imagine emoţionantă, care a strâns aproape 10.000 de like-uri într-un timp scurt.

 

Citeşte şi: Dana Nălbaru, imagine emoţionantă cu fiica adoptată: „Bucuria din…” Fanii au fost impresionaţi!

Artista a urcat pe o pagină de socializare o ipostază în care i-a surpris pe cei trei copii ai săi în timp ce erau în drum spre bunici. Sofia, în vârstă de 11 ani, Kadri, care are doi ani şi jumătate şi surioara lor adoptată sunt apar în imagine în timp ce stau la o masă şi desenează. Cei trei se simt excelent în timpul călătoriei cu rulota, în timp ce tatăl lor e la volan.

„Pe drum spre bunici” e mesajul notat de soţia lui Dragoş Bucur la descrierea pozei de album cu cei trei moştenitori.

Unii dintre fanii cuplului au avut lacrimi de bucurie în ochi când au văzut imaginea.

Trei minuni superbe! Să vă trăiască!„, „Drum bun si sarbatori fericite bunicilor si voua! „, „Fain cu rulota! Şi eu îmi doresc de ani de zile, îmbătrînesc şi nu îmi îndeplinesc visul„, „Drum bun, sărbători cu bucurii”, „Drum bun şi sărbători cu bine alături de frumoasa voastră familie!sunt cinci dintre zecile de mesaje primite de cei care au văzut imaginea emoţionantă.

Dana Nălbaru (41 de ani) este căsătorită cu celebrul actor Dragoş Bucur (40 de ani). Mariajul lor a început în 2005 şi au împreună doi copii biologici: Sofia (n. 2007) şi Kadri (2015), dar şi o fiică adoptată la finalul acestui an.

Citește și...