Fiica lui Aurelian Preda, mesaj sfâşietor la un an de la moartea artistului: „Mi-e dor de tăticul meu!”

Publicat: 28/09/2017 | 07:56

Ieri s-a împlinit un an de la moartea lui Aurelian Preda. Fiica artistului nu şi-a putut reveni, iar durerea pierderii tatălui său este încă mult prea recentă pentru ea. Adolescenta a scris un mesaj sfâşietor, pe contul ei personal de Facebook. 

Pentru Anamaria Rosa, fiica adoptivă a lui Aurelian Preda, a fost un an extrem de greu. Drama pe care a trăit-o odată cu moartea fulgerătoare a artistului, care s-a stins din viaţă la numai 46 de ani, nu o va uita niciodată. Anamaria Rosa suferă şi acum după tatăl ei, deşi este sigură că el o veghează. Adolescenta are acum 18 ani şi şi-ar fi dorit ca tatăl ei să o vadă la vârsta majoratului. Era foarte apropiată de tatăl ei, mergea cu el la emisiuni tv şi cânta alături de el.

Anamaria Rosa a mers, ieri, la Mănăstirea Dervent şi i-a adus flori tatălui ei la mormânt. Îndurerată, adolescenta i-a dedicat şi un mesaj lui Aurelian Preda, pe care l-a postat pe reţeaua de socializare Facebook.

Astăzi este despre el, despre tatăl meu drag şi scump… astăzi s-a împlinit un an de zile de când tatăl meu a trecut la Ceruri. Este o zi foarte grea pentru mine aşa cum toate zilele de când el s-a dus la Doamne Doamne au fost la fel de grele… Îmi este atât de dor de tăticul meu, de mângâierea lui, de vocea lui caldă, de privirea lui, de chipul blând, de sfaturile şi poveţele lui. Am ales că astăzi să merg la Mănăstirea Dervent, să mă reculeg, să stau de vorba cu tati aşa cum o făceam cândva, să aprind o lumânare pentru sufletul lui minunat şi să mă rog. Deşi sunt sigură că mă veghează de acolo de Sus îmi este imposibil să cred că nu mai este lângă mine fizic…parcă îl simt lângă mine, parcă îi simt sufletul fericit şi liniştit acum, lângă mine, parcă îl aud cum mă strigă…Dumnezeu să îl odihnească în pace pe tatăl meu drag! Tati, te-am preţuit şi te-am respectat mereu şi o voi face toată viaţă şi o fac şi acum… îmi este foarte dor de ţine. Te iubesc, tati al meu cu suflet bun!”, a scris Anamaria Rosa.
 
 
Angie Voicu
Citește și...