Fiica lui CRBL are doi, dar nu a mâncat niciodată o ciocolată: „Este mai bine pentru ea”

Publicat: 14/11/2012 | 19:53
Fiica lui CRBL are doi, dar nu a mâncat niciodată o ciocolată: „Este mai bine pentru ea”

 

 

 

 

CRBL şi soţia sa, Elena, îşi cresc fetiţa după reguli clare. Micuţa Alesia a avut interzis până acum la dulciuri din comerţ, părinţii ei preferând să o hrănească doar cu dulciuri şi alimente naturale.

Soţia artistului este destul de strictă în ceea ce priveşte creşterea fiicei ei, astfel că încearcă să-şi ţină copilul departe de tentaţii precum ciocolata. Astfel, Alesia este supravegheată îndeaproape de mama ei, care, ca orice părinte, îşi doreşte pentru ea tot ce este mai bun.

„În ceea ce priveste fardurile mamei, nu cred ca le va descoperi prea curand pentru ca Elena este destul de autoritara in aceasta privinta si vrea ca fiica noastra sa descopere toate lucrurile la varsta potrivita. Spre exemplu in ceea ce priveste alimentatia, fiica noastra nu a gustat inca dulcele, nu i-am data pana acum ciocolata, si cred ca o sa guste foarte tarziu, pentru ca este mult mai bine pentru sanatatea sa. Am incercat sa inlocuim toate alimentele care contin zahar cu alimente naturale dulci cum ar fi fructele, fructoza„, a declarat CRBL pentru replicavedetelor.ro.

Clara Văcaru

Citește și...