Fiica lui Gheorghe Dincă, declarații explozive despre mama ei: ”E distrusă… ”

Autor: Keva Iosif
Publicat: 15/08/2019 | 10:57

Fiica celui care susține că a ucis fără milă cele două adolescente din Caracal, Alexandra și Luiza, a explicat cât de șocată este și familia lui de declarațiile făcute de acesta în fața anchetatorilor. 

Fiica lui Gheorghe Dincă a explicat într-un interviu acordat Antena 3 care este trecutul tatălui său, dar și cât de multe știa mama ei despre acuzațiile care i se aduc. Femeia susține că nu și-ar putea ierta niciodată tatăl, dacă acuzațiile se dovedesc a fi adevărate.

Aceasta a vorbit, de asemenea, și despre informațiile referitoare la trecutul violent al tatălui ei, care se presupune că ar fi abuzat-o în copilărie. Daniela a explicat că nici ea, nici mama ei nu au fost victime ale agresiunilor lui Dincă.

Mama e distrusă. Legat de mama mea o să fie niște declarații. Dacă o să se vrea din partea dvs. să se facă niște verificări… Să se verifice înainte să se facă niște acuzații. Eu nu-l scuz dacă e adevărat ce a făcut, nu o să-l iert. Nici nu am cuvinte să mă exprim dacă fapta e adevărată. Mama mea nu are nicio legătură. Nici mama și nici tata nu au lucrat niciodată în Bari, pe lângă Bari sau în zona de sud. Nu există așa ceva. Mama mea a lucrat până în ultima zi – acte au fost depuse la autorități – a lucrat cu carte de muncă într-un restaurant. Nu în zona Bari„, a declarat Daniela Dincă la „Sinteza Zilei”.

Încep săpăturile în curtea lui Gheorghe Dincă

Anchetatorii au revenit și joi pentru noi percheziții la casa lui Gheorghe Dincă din Caracal. Miercuri, aparatul de scanat adus de anchetatori a depistat câteva anomalii la nivelul solului.

Joi dimineață au fost reluate perchezițiile la casa lui Gheorghe Dincă din Caracal.

Criminaliștii continuă să caute noi probe.

Miercuri, aparatul de scanat adus de anchetatori pentru a face cercetări amănunțite la domiciliul lui Gheorghe Dincă a depistat câteva anomalii la nivelul solului, au precizat, pentru Mediafax, surse judiciare. Aceste anomalii pot fi diferite obiecte îngropate care pot ajuta cercetările.

În locurile unde au fost identificate anomaliile au fost montate stegulețe ca, ulterior, să fie efectuate săpături.

Magistrații Tribunalului Olt au decis, miercuri, să prelungească, la cererea procurorilor, mandatul de arestare preventivă pe numele lui Gheorghe Dincă cu încă 30 de zile, până în 24 septembrie.

Potrivit unor surse, la cercetări va participa și o echipă formată din specialiști în geodezie.

Citește și...