Filmări exclusive cu Gheorghe Falcă din Les Deux Alpes. Şeful de campanie al PNL, vacanţă de miliardar în Alpi după ce a pierdut alegerile!

Publicat: 27/03/2017 | 00:00

Gheorghe Falcă, primarul Aradului, e un politician fericit şi împlinit, chiar dacă a cam zbârcit-o la alegerile parlamentare. A trecut peste asta, dar şi peste cumpăna din plan personal iar acum se relaxează cu prietenii, la o vacanţă în Alpi, tărâmul milionarilor!  (Toate noutăţile pe PARFUMERIA.RO, oficial site-ul nr. 1 de shopping al vedetelor)

Gheorghe Falcă e un mare amator de distracţii montane, în staţiuni de lux din străinătate, potrivit imaginilor primite la celebra adresă pont@cancan.ro. Aşa după cum se poate vedea în imagini, primarul Aradului şi-a luat concediu şi se relaxează cu un grup de prieteni în inima Alpilor, în localitatea Les Deux Alpes, pentru că la noi zăpada s-a cam sfărşit. Edilul este echipat complet în costum de schi de culoare galbenă şi practică cu entuziasm sporturile de iarnă, în compania amicilor. La un moment dat, se decide să ia o gustare chiar la baza partiei, dar foamea i se accentuează, aşa că Falcă şi cu gaşca lui se opresc spre seară la un restaurant rustic, unde ocupă o masă şi cer preparate locale! Localul este ‘La Grange Les Deux Alpes”, considerat de turişti ca fiind cel mai bun din staţiune, şi unde un meniu complet cu mancare şi băutură ajunge cam la 30 de euro de persoană. Aceasta înseamnă că primarul şi prietenii săi, în total opt persoane, au lăsat undeva între 250-300 de euro, incluzând bacşişul! Cine îi recunoaşte pe partenerii de distracţie ai primarului Falcă este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro!

Gheorghe Falcă s-a dus la ski, cu prietenii, dar în Alpi şi a fost fotografiat ”La Umbrella”
Gheorghe Falcă s-a dus la ski, cu prietenii, dar în Alpi şi a fost fotografiat ”La Umbrella”

Primarul Aradului pare să se simtă extraordinar în concediu, aşa cum e lesne de observat în imagini, pentru că zâmbeşte şi pare extrem de relaxat, semn că momentul încercărilor din viaţa sa a trecut. A fost la un pas să divorţeze de soţia lui, Ela, dar nici unul dintre ei nu s-a prezentat la primul termen al procesului, astfel că magistraţii au suspendat dosarul. Din punct de vedere politic, aşa cum scriam AICI, Gheorghe Falcă era implicat în operaţiunea de convingere a sponsorilor partidului, şi asta poate să-i fi salvat, într-o oarecare măsură, cariera politică. Asta pentru că Falcă a avut norocul să fie reconfirmat vara trecută de alegători în fotoliul de primar, dar nu a mai avut la fel de mult succes în conducerea campaniei parlamentare a PNL Preluase atribuţiile de coordonare ale ”Bulodogului”, fostul co-preşedinte PNL Vasile Blaga, dar Falcă a avut un eşec lamentabil la scrutinul din decembrie anul trecut. Gheorghe Falcă şi PNL au pierdut alegerile atât în judeţ, dar şi în municipiu, adică pe moşia şefului de campanie al PNL, astfel că unul din ultimele judeţe portocalii s-a colorat în roşu, după victoria PSD. Conform rezultatelor publicate de Biroul Electoral Central, după numărarea a peste 80 la sută din voturi, PSD a câştigat în judeţul Arad cu 35,81%, fiind urmat de PNL, cu 33,38%, UDMR, cu 7,83%, USR, cu 7,15%, PMP, 5,25% şi ALDE, 4,95% .

Citește și...