Fiul Andreei Mantea, ipostază emoționantă alături de tatăl lui, Cristi Mitrea. Detaliul de la care NU îți poți lua privirea

Publicat: 16/05/2018 | 17:47

De când are o relație amiabilă cu Andreea Mantea, mama copilului său, Cristi Mitrea petrece tot mai mult timp în compania acestuia. (Află aici cum poți câștiga și tu de acasă chiar și 10.000 de euro lunar). Recent, cunoscutul luptător MMA a fost surprins într-o ipostază cu care a topit inimile fanilor. Mulți dintre ei i-au scris imediat ce au observat un detaliu emoționant, iar alții l-au felicitat pentru că e alături de micuțul David.

Cristi Mitrea a urcat pe o rețea de socializare un selfie în care apare alături de fiul și tatăl său. În imagine se vede că sunt cu toții foarte fericiți că sunt împreună și petrec timp de calitate. (Află aici cum poți câștiga și tu de acasă chiar și 10.000 de euro lunar).

Citește și: Andreea Mantea, mărturisiri fără perdea în direct la TV: „Cel mai nebunesc loc unde am făcut amor…”

„Trei generații ??❤ #david #dad #grandpa #love #nextgeneration #lilfighters #future”, a scris Cristi Mitrea pe pagina lui de Facebook.

Fanii luptătorului de MMA au fost uimiți să vadă cât de mult seamănă fiul său cu el. Acest lucru e rar întâlnit, pentru că, de obicei, băieții sunt „bucăți rupte” din mame, în timp ce fetele iau mai mult din trăsăturile taților.

„David are expresia ta de mare ștrengar! !???”, „Câtă bucurie! Frumos! ?”,  „Ați semăna perfect! Respect pentru că ești lângă copilul tău” sunt trei dintre mesajele primite de la susținătorii lui Cristi Mitrea.

 

 

Ma taie ???

Publicată de Cristian Mitrea pe 15 Mai 2018

 

 

Citește și: Andreea Mantea, primele declarații după despărțirea de Cristi Mitrea! Ce spune vedeta despre tatăl copilului ei

Fiul Andreei Mantea are aproape trei anișori

Andreea Mantea (n.: 20 septembrie 1986) este una dintre cele mai cunoscute prezentatoare TV. În viaţa personală, are un băieţel pe care l-a adus pe lume în urma relaţiei pe care a avut-o cu luptătorul de MMA Cristi Mitrea, care este și fost concurent de la „Burlăciţa”, show la care a participat ca să își găsească sufletul pereche. Fiul lor, David, s-a născut pe 27 mai 2015.

Citește și...