Fiul lui Leo Iorga, apel disperat pe Facebook: ”Așteptăm ambulanța de 40 de min. Tata are nevoie de oxigen”

Autor:
Publicat: 20/10/2019 | 21:07
Fiul lui Leo Iorga, apel disperat pe Facebook: ”Așteptăm ambulanța de 40 de min. Tata are nevoie de oxigen”

Fiul lui Leo Iorga, apel disperat pe Facebook. Tatăl său s-a simțit rău așa că tânărul a sunat imediat la 112. Din păcate, toată lumea a așteptat minute în șir până să vină o ambulanță. Revoltat de situație, fiul lui Leo Iorga a scris un mesaj dur pe contul său de Facebook.

„Asteptam ambulanta de 40 de min; nu zic ca tata o fi mai special prin prisma faptului ca e artist, doar ca boala si contextul in care se afla momentan necesita o urgentare. are nevoie de oxigen pentru un transport la spital, pe care eu, cu masina, nu-l pot face (nu am un tub de oxigen in masina…). Poate cineva de pe la 112 o sa vada asta si o sa se simta… Mersi!

ps: tata are cancer, un singur plaman si multe operatii la activ … de vreo 8 ani jumate.”, a scris fiul lui Leo Iorga, pe Facebook.

Leo Iorga se află în perioada de refacere, după ce a suferit o intervenție chirurgicală la genunchi. Artistul duce o luptă teribilă cu cancerul, încă din 2011, iar pe 12 august – anul acesta – s-a operat la picior într-o clinică din Germania. Din păcate, boala a recidivat, pe parcursul anilor, în zone diferite ale corpului lui Leo Iorga. Tot anul acesta, artistul a mai suportat o intervenție la plămâni, tot în Germania. (CITEȘTE ȘI: COZMIN GUȘĂ SARE ÎN AJUTORUL LUI LEO IORGA: ”EU, PRIETENUL TĂU, O SĂ VIN CU 5000 DE EURO”)

Mai mulți colegi de breaslă, apropiați, dar și persoane necunoscute au strâns fonduri pentr a-l ajuta pe Leo Iorga. Intervențiile făcute de-a lungul timpului au fost extrem de costisitoare.