Fiul lui Leo Iorga, declarații sfâșietoare: ”Mă bucur că nu a mai suferit atât de mult pe cât o facea”

Autor: A.N.
Publicat: 04/11/2019 | 22:10

Leo Iorga a murit, sâmbătă, după o lungă suferință. În urma sa, artistul a lăsat o familie îndurerată și apropiați care au sperat până în ultima clipă într-o minune.

Solistul trupei Compact a ajuns în urmă cu câteva zile la spital, după ce o pneumonie mai veche a recidivat, iar perioada pe care o traversa era cumplită. Artistul a dus o luptă cu cancerul, încă din 2011, iar pe 12 august – anul acesta – s-a operat la picior într-o clinică din Germania. Din păcate, boala a recidivat, pe parcursul anilor, în zone diferite ale corpului lui Leo Iorga. Tot anul acesta, artistul a mai suportat o intervenție la plămâni, tot în Germania. (CITEȘTE ȘI: COZMIN GUȘĂ SARE ÎN AJUTORUL LUI LEO IORGA: ”EU, PRIETENUL TĂU, O SĂ VIN CU 5000 DE EURO”)

Leo Iorga a murit, sâmbătă, după o lungă suferință. În urma sa, artistul a lăsat o familie îndurerată și apropiați care au sperat până în ultima clipă într-o minune. Fiul său, Paul Iorga, a făcut declarații sfâșietoare după moartea tatălui său.

”Nu regret că n-am apucat să-mi iau ”La revedere!” de la tatăl meu pentru că ultima mea amintire cu el a fost foarte placută și cumva mi-am luat ”La revedere!” în cel mai plăcut mod. L-am lăsat să doarmă fericit când am plecat ultima oară din spital. A murit liniștit. Mă bucur că nu a mai suferit atât de mult pe cât o facea. A fost o luptă foarte grea în toată perioada asta. (…) Acum e linișit și nu mai are durerile respective și cu siguranța nu se va mai supăra pe tot felul de zvonuri ce se mai auzeau anterior”, a mărturisit Paul Iorga la ”Răi da Buni”.

Mai mulți colegi de breaslă, apropiați, dar și persoane necunoscute au strâns fonduri pentr a-l ajuta pe Leo Iorga. Intervențiile făcute de-a lungul timpului au fost extrem de costisitoare. Din păcate, însă, efortulurile au fost în zadar. Leo Iorga s-a stins, sâmbătă, pe patul de spital.

Marți. artistul, va fi condus pe ultimul drum. (VEZI ȘI: CE AU GĂSIT MEDICII ÎN CORPUL LUI LEO IORGA! DE CE A MURIT, DE FAPT, ARTISTUL)

Citește și...