Fiul lui MARIAN VANGHELIE şi fiica lui ADRIAN ENACHE, tandreţuri în miez de noapte!

Publicat: 25/10/2016 | 00:08

Copiii vedetelor de la noi cu siguranţă îşi moştenesc părinţii, cel putin din punct de vedere al sociabilităţii. Fiica lui Adrian Enache şi băiatul fostului primar Marian Vanghelie au demonstrat sâmbătă noaptea această teorie, când s-au întâlnit într-un club din cartierul Floreasca, din Capitală.

CANCAN.ro, site-ul numărul 1 din România, i-a filmat în clipa în care adolescenţii au dat nas în nas. Imediat ce bruneta a ieşit afară alături de o prietenă să fumeze o ţigară, în faţa lounge-ului, a venit şi Vanghelie Jr. Cum cei doi se pare că se ştiu de ceva vreme, s-au pus la o şuetă, aşa cum se întâmplă la fumat afară. (parfumeria.ro, site-ul de shopping nr.1 al vedetelor)

Au stat la taclale destul de mult, chiar în parcare, pentru că acolo era amplasată micuţa terasă pentru fumători. Chiar dacă au pierdut noţiunea timpului, cât au fost unul în compania altuia, ei nu erau singuri, aşa cum v-aţi fi putut aştepta. În jurul lor au fost mereu alţi tineri care ieşiseră şi ei să ia o gură de aer si una de fum.

Acest lucru a contat mai puţin, pentru că într-un moment ales cu mare grijă, nu s-au dat în lături să se manifeste prin diferite gesturi mai… tandre şi intime. Alex Vanghelie a decis poate să îşi încerce norocul si între două fumuri de ţigară a cuprins-o pe după mijloc pe Diana. Tânăra nu a părut nicio secundă deranjată de gest. Mai ales că, probabil, era motivat de faptul că muzica din interior le mai acoperea, ocazional, discuţia şi nu se înţelegeau prea bine. Astfel, întâlnirea ce parea pur întâmplătoare s-a transformat într-un rendez-vous de toată frumuseţea.

Diana şi Alex au stat minute-n şir împreună, afară
Diana şi Alex au stat minute-n şir împreună, afară

După ce a fumat câteva ţigări în stil ştrengăresc, Alex s-a retras înapoi in club. Diana, însă, a mai rămas puţin prin parcare. Acolo, a mai schimbat două-trei politeţuri cu alţi cunoscuţi, iar pe urmă a vorbit la telefon. E posibil să îl fi sunat chiar pe Adrian Enache, pentru a-l asigura că e bine şi că…mai intarzie, ca asa e sambata noaptea…

Dacă despre fata lui Diana Enache ştim că nu ar cocheta, momentan, cu niciun tânăr, nu acelaşi lucru îl putem afirma despre junele lui Vanghelie. Cel din urmă se lăuda, cu doar luni de zile în urmă, cu o nouă iubită, o blondină pe nume Mădălina, despre care putea jura cu mână pe inimă că l-a cucerit.

Citește și...