Fiul unei judecătoare din Craiova a fost arestat pentru că a încălcat prevederile controlului judiciar. În ce scandaluri a fost implicat Andrei Lazăr

Publicat: 29/01/2018 | 19:22

Craioveanul Andrei Lazăr (31 de ani), fiul judecătoarei Liliana Lazăr, a fost arestat pentru că a încălcat prevederile controlului judiciar. De-a lungul timpului, tânărul s-a remarcat prin bătăi şi violenţe, iar ultimul scandal care l-a avut ca protagonist s-a petrecut anul trecut, în luna decembrie. Andrei Lazăr l-a ameninţat şi agresat pe patronul unui bar din Craiova cu un cuţit, iar procurorii au stabilit să fie cercetat sub control judiciar. (NU RATA, AICI: VIDEO HALUCINANT. Fiul unei judecătoare din Craiova loveşte o maşină cu bâta, din mers, în plin trafic. Tânărul este un obişnuit al încăierărilor cu săbii)

 

Andrei Lazăr şi Alin Andrei Nicolae, zis Impresie, ambii din Craiova, s-au încăierat la sfârşitul anului trecut cu patronul unui bar din oraş. Procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Craiova au dispus ca tinerii să fie cercetaţi sub control judiciar.

„Cei doi se aflau sub control judiciar de la data de 09.01.2018, având de respectat mai multe condiţii dispuse de instanţa de judecată. În urma monitorizării efectuată de poliţişti din cadrul SIC – IPJ Dolj, cu privire la modul de îndeplinire a obligaţiilor aferente controlului judiciar, s-a stabilit că cele două persoane au încălcat obligaţiile, aspecte care au fost aduse la cunoştinţa instanţei de judecată. În baza documentaţiei prezentate de poliţişti, Tribunalul Dolj a dispus schimbarea măsurii controlului judiciar în arest preventiv, începând cu data de astăzi (luni,n.r.). Mandatele de arestare preventivă au fost puse în executare de către poliţiştii SIC – Biroul de Supravegheri Judiciare, care i-au depistat pe cei doi şi i-au introdus în Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv Dolj”, au declarat reprezentanţii IPJ Dolj.

La începutul lui decembrie 2017, băiatul judecătoarei a lovit o maşină în trafic cu o bâtă. De-a lungul anilor, tânărul a fost reţinut de mai multe ori, fiind implicat în numeroase conflicte. 

În februarie 2016 a fost reţinut pentru că ar fi înjunghiat un tânăr cu o baionetă în faţa a sute de tineri în faţa Casei Studenţilor din Craiova. Andrei Lazăr a fost implicat în primul scandal la vârsta de 21 de ani, mai exact în 2007. Pe 27 martie l-a tăiat la mâini cu sabia pe Mario Aranghelovici, care mergea pe trotuar împreună cu soţia sa.

Într-un alt scandal, în faţa Curţii de Apel din Craiova, în 2008, beizadeaua Andrei Lazăr a lovit în cap cu o cheie tubulară un şofer, într-o benzinărie. A scăpat basma curată după ce părţile s-au împăcat .

Tot în anul 2008, în luna februarie, a fost implicat într-un scandal chiar în faţa Curţii de Apel Craiova. Două grupări de interlopi s-au atacat cu săbii, topoare şi pistoale, iar mai multe persoane au ajuns la spital. Printre victime s-a numărat şi Andrei Lazăr. (CITEŞTE AICI: „Fiul judecatoarei m-a calcat in picioare!”)

În aprilie 2010, Andrei Lazăr a fost protagonistul unui alt scandal într-un bar din Craiova, împreună cu doi prieteni. Imediat a fost reţinut pentru ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea liniştii şi ordinii publice, însă procurorii au decis că poate să fie cercetat în stare de libertate.

Judecătoarea Liliana Lazăr, mama lui Andrei, a cerut în urmă cu câţiva ani să fie transferată de la Judecătoria Craiova la Judecătoria Mangalia.

Elena AILUŢOAEI

Citește și...